Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Svatko bi volio imati -mislim na forumaše- i dukse, majice, kape a tek prišivaće...., što kvalitetnije  :ok: Dali ima svatko dati 200 kunića za sve to- a da bude odlične kvalitete, da ne napišem vrhunske  :sha: majica bi koštala 100kuna minimum. Ne se ljutiti, netko ima, ja polazim od sebe- ja nemam. I kape, i majice su odlično urađene  :ok: Čujem kako su i duksi odlični  :hi: Konkretno, prišivači bi trebali biti izvezani- to su prišivači, a ne prišivač sa termo tiskom, samo koja je cijena? Tko ima, taj će si i kupiti- na žalost ja osobno neću biti među njima  :no:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

evo nesto zanimljivo

a da je pogledat kod ovih profica u Srbiji da nam daju ponudu  :ok:

ukucajte na faceu garderoba za ribolovce
Brzi od Bolena.

Greys

Vidi, za duksu od 135kn, koja je debela, postojana je boja, sa tiskom koji ide direktno u tkaninu, da li je puno nije, imali ste šanse naći nešto povoljnije,a  ne kukati poslije. Svi vi znate nekoga tko radi majice, odite, provjerite, pa ćemo naći najbolji omjer kvalitete-cijene. Tko hoće i MOŽE uzima, tko ne, jednom

pule123

ja sam za duks i kratku majicu..kad budu narudzbe javite mi da znam

Kugla

Dus kad sam pitao za prišivače sve se da napraviti ali prvo pitaju koja količina da bi formirali cijenu, kako da im ja kažem koja količina, a kako da vama kažem cijenu kad on prvo čeka količinu, nije uopče jednostavno  kako izgleda.
Tako je bilo i sa kapama prošle godine čovjek rekao da ako je 50 kom biće cca 25 kuna, možda i koja kuna dolje, na kraju ispalo ni 30 ako se ne varam i dao je po cijeni od 25 uz polusatno raspravljanje. Puno je tu detalja koji se zakopliciraju. Pa onda ovaj što radi kape sa vezom ne radi sitotisak na majice, i obrnuto ovaj što radi sitotisak na majice ne radi vez na kape, ma sve u svemu katastrofa.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

dus

Kužim te ja kugla ! znam da je komplicirano , samo dajem savjet(koji sam čuo i vidio) da sitotisak treba ići duplo jedan preko drugog jer izgleda puno bolje ! i savjet da se stave par slika od artikala,skupljih i jeftinijih, i da se ljudi prijavljuju ko šta želi , i kad se skupi dovoljan broj ljudi, artikala ili jednom godišnje šiba se naruđba!  ništa loše !

Kugla

Ma nisam mislio ništa loše i znam da i ti misliš sve najbolje, al puno je sitnica koje kompliciraju više artikala, ali zato je tu puno članova pa naći će se idealno riješenje, naravno uvijek neko neće biti zadovoljan ali to je tako.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mossi

Mislim da  :red_indian: treba da odredi osobu za marketing, nešto kao Chuppa na varaličaru i nema tu demokratije.
Ima to i to po te i te novce, ko hoće, uplata je do tada i tada, majice stižu tada i tada. ende.

Ovo malo smara i ne vodi nigde.  :mt1032:

:hi:

jura

Pusti ih Mossi i tako neće biti po njihovom, nek se malo izpire :stripii:

Kugla

A htio sam samo napomenuti da baš nije sve tako jednostavno kako se čini, i to sam oprobao i znam kako ide, al dobro da sad smo se ispucali kako kaže Jura pa će dalje odgovorni za ovu temu  :ok:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Greys

Mossi slažem se sa ovim što si napisao
Jura  :icon_king:

zvona

Koja god cjena da bude..majice.kape.duxa priščivaća.. ja cu uzet ono što mi bude potrebno

maverick

Kawasaki ako imaš nekog povoljnijeg javi slobodno ako nemaš..ne kenjaj bez veze  :stripii: malo sam probudio temu jer sam mislio da netko ima nekog poznatog da nam izadje u susret s cijenama....ali očito se nema...ali kad iznadjemo dogovoricemo i okaciti sta koliko kosta pa ce se prijavljivati redom kako tko bude zainteresiran... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

evo dus , ovako je izgledala duksa

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

kawasaki

Citat: maverick  u Ožujak 16, 2014, 20:16:42
Kawasaki ako imaš nekog povoljnijeg javi slobodno ako nemaš..ne kenjaj bez veze  :stripii: malo sam probudio temu jer sam mislio da netko ima nekog poznatog da nam izadje u susret s cijenama....ali očito se nema...ali kad iznadjemo dogovoricemo i okaciti sta koliko kosta pa ce se prijavljivati redom kako tko bude zainteresiran... :ok:
naravno da imam i rodju a fala Bogu i Gerok je u Djakovu koji proizvodi kvalitetne majice  i opet nije ta cijena!
Ja godisnje izradim 10tak majica za Carp timove i nije toliko skupo.
Jbg ja samo konstatiram a ko kaze da je 135 kn povoljno taj ocito nije bio kod majistora za izradu majica ili mu majistor ima marzu 200 %
Ja sam tu duksu kupio i odlicna je tu nema govora!
Brzi od Bolena.