Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

svi trebaju platiti slanje, zvona je u guzvi...mislim da mika nije upisao velicinu...saljite sto hitnije da mogu biti gotove majice do okupljanja ...ovi iz os neka se skupe pa neka jedan ulati za sve...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

singa

Majice uplaćene jučer 23.04.2014.Pozdrav svima Singa
singa

dravski pecaros

mene krizajte jel 60 kuna za kratku majcu je puno...

maverick

Da ne ulazimo sad u muku jos i kok toga...majica dodje 43 kune plus nesto sitno lipa na ovu kolicinu...i to ona najbolja od 200 i nesto grama...plus deset kn za slanje onim iskom...i zvona mora otici par puta autom do tiskare pa onda to razvesti do tiska...popakovati u nesto i poslati pa smo zaokruzili na 50 plus deset da decko ima za troskove sto goriva sto telefona itd itd...tko nece ...nije nikakva obveza jer mnogi su pitali pa se iz tog razloga jedva naslo nekog da to odradi  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Dravski nema problema...tko želi uzet će..tko ne oke..ali odeš na pijacu u OS neš majicu kupit za 20kn idi u srbiju ista stvar..i daj bože da ostane brojka majica na oko 50 jer ako ne.. nije cjena ista.ode gore..jbg.. dravski neće se tu niko obogatit..

pule123

zvona poslo sam ti poruku...sutra cu uplatit za sebe i sohu

Mariorhr

Sorry al slažem se s Dravskim...i meni je puno i još k tome nemam kiosk tiska u selu već moram ići 12km do grada na neki kiosk

maverick

Pa vi tu iz okline mozete dobiti preko mene ili nekog tko ide u vasem smjeru, ali nije nikakd problem odustati... :ok:

dravski pecaros

ja cu ipak uzeti samo mjenjam velicinu u XL uplatim sutra

mlb

zvona uplaćujem sutra :icon_thumright: , je malo skuplje al jbg ! to popijemo čim otvorimo vrata neke birtije a majice će ostati barem neko vrijeme!!

TonyC

Upljatio ! ! !

E jebiga , al sam zajebo ovo sa slanjem !

Zvona , dođem ti na okupljanju 10 krznenih !!!!!!!!

zvona

ma tony nesekiraj se.. za sad 7 uplata..

grgech

Citat: zvona  u Travanj 25, 2014, 08:16:39
ma tony nesekiraj se.. za sad 7 uplata..

pošto vam treba više narudžbi, nadam se da moja nije kasno,
2 majice, XXL,
upravo uplaćeno 100 kn, preuzimanje zvona kod tebe u dubočcu, doći će netko, ili ostavljaš kad ti je usput kod nekog u bebrini, može?

zvona

Nema problema kolega..još uvjek nisam otišo nigdje

pule123

uplaceno 200kn za mene i sohu

a preuzimanje osobno ako moze