Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Ako netko ide u pravcu Požege ili Zagreba da pokupi majicu .

Hvala
Living your dreams, do not dream the life

Kugla

Harley pošalji adresu pa ti pošaljem na neki tisak ako ti je to zgodno
Usput još se nisu javili Slave, Babuškar, Dukson i Ljuska.
Dukson skoro svaki dan sam u gradu pa ako si negjde javi se da ti dam majicu, Ljuska pretpostavljam da ćeš se javiti kad budeš dolazio na vikendicu u Aljmaš, Slave ne znam odakle si.
Danas Fire 193 pokupio majice, popili cugu malo se napričali i to je to biće valjd ai neko pecanje
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

ljuska

Često prolazim kroz Petrijevce pa ću pokupit ako treba uplatit mogu na raćun nije problem

Dukson

@Kugla, ajde kad si u gradu, ja mogu utec s posla do Carde kod Baranjca pa smirimo cugu i rijesimo majice!  Hvala :)

Slave

Citat: Kugla  u Srpanj 03, 2024, 20:56:48 Harley pošalji adresu pa ti pošaljem na neki tisak ako ti je to zgodno
Dukson skoro svaki dan sam u gradu pa ako si negjde javi se da ti dam majicu, Ljuska pretpostavljam da ćeš se javiti kad budeš dolazio na vikendicu u Aljmaš, Slave ne znam odakle si.
Danas Fire 193 pokupio majice, popili cugu malo se napričali i to je to biće valjd ai neko pecanje

Moje dve majce najbolje da predate članu  SMT pa će mi on predati. Pa dam njemu pare ili Vam uplatim na račun.

Kugla

Citat: Dukson  u Srpanj 04, 2024, 11:21:03 @Kugla, ajde kad si u gradu, ja mogu utec s posla do Carde kod Baranjca pa smirimo cugu i rijesimo majice!  Hvala :)
Sve upravo dogovoreno ujutro se vidimo
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Citat: ljuska  u Srpanj 03, 2024, 21:53:48 Često prolazim kroz Petrijevce pa ću pokupit ako treba uplatit mogu na raćun nije problem
Ljuska nema frke kad budeš u prolazu javi se, ali uvijek malo prije jer skroz sam negdje na gasu pa da ne poljubiš vrata, ne moraš ništa uplačivati kad se vidimo to je to
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Slave
Moje dve majce najbolje da predate članu  SMT pa će mi on predati. Pa dam njemu pare ili Vam uplatim na račun.
[/quote]
A ne znam kad ću njega vidjeti ne idem preko već jako dugo tako da smisliti ćemo nešto
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

dravski pecaros

Citat: Slave  u Srpanj 04, 2024, 17:17:36
Citat: Kugla  u Srpanj 03, 2024, 20:56:48 Harley pošalji adresu pa ti pošaljem na neki tisak ako ti je to zgodno

Ako sam skužio ti si iz Bačke Palanke ako ne riješite to ja bi trebao ići oko 5-6.8 u Neštin kod tete pa bitno mogao povesti jel 99% ću sa njom i do Bačke Palanke ići

Kugla

Dravski što se mene tiče može dogovorite se vas dvojica ako to odgovara i sve 5
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Dukson

Majica preuzeta, cuga popijena, pohvale Kugli na odradjenom poslu!

Kugla

Citat: Dukson  u Srpanj 05, 2024, 11:19:54 Majica preuzeta, cuga popijena, pohvale Kugli na odradjenom poslu!
Bilo mi je zadovoljstvo  :occasion14:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Slave

Citat: dravski pecaros  u Srpanj 04, 2024, 20:38:17
Citat: Slave  u Srpanj 04, 2024, 17:17:36

Ako sam skužio ti si iz Bačke Palanke ako ne riješite to ja bi trebao ići oko 5-6.8 u Neštin kod tete pa bitno mogao povesti jel 99% ću sa njom i do Bačke Palanke ići

Jesam, iz Bačke Palanke sam. To bi bilo najbolje, može tako  :ok: 

ps

Citat: Dukson  u Srpanj 05, 2024, 11:19:54 Majica preuzeta, cuga popijena, pohvale Kugli na odradjenom poslu!
Ne kužim,šta svi hvalite Kuglu,to je njegova gospođa odradila, ja sam preuzeo majicu od nje🤣

SMT

Bio Gazda! Kaze da smo bili dobri protekli period i poklonio nam majice!

Hvala mu i ovim putem!

Naravno i svima koji su ucestvovali u izradi istih, na prvom mestu! :hi:

Ove ce same da love!