Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Vuck0

a koju ste sliku sa saranom na majci odabrali :D ?

maverick

majice ce biti jednoobrazne zbog cijene...posto ima i saranasa, mozda jedna slika saran a s druge strane smudj...boja je odlicna i majice i loga  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

zašto se favoriziraju smuđaši??? Ako je šaranska, neka bude šaran sa obije strane!
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

procitajte temu od pocetka...skuplje su ako ide po zeljama, i nitko nikog ne favorizira, vec sam gore napisao s jedne strane smudj a s druge saran  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Uz dužno poštovanje maverick, ali ja tu vidim primjerak majice na kojoj je smuđ i sa prednje strane ali i sa zadnje?! :dontknow:

Kugla

Evo ovako napisao sam već nekoliko puta pa još jednom za one koji ne čitaju, ako se štampa na majicu dvije slike to više nije 35 kn, već više e sad za koliko točno pitati ću i napisati cijenu, pa ako bude prihvatljivo onima koji žele odraditi će mo tako. Ja osobno mislim da ovaj smuđ uopće nije loš, a ako se zagledate malo može to biti i šaran. Opet kažem sve ima svoju cijenu, a oni koji misle da mogu čuda napraviti za 35 kn evo ja prepuštam sve neka odrade ovo do kraja. Odmah na početku je bilo rečeno da idemo na varijantu da bude prihvatljiva cijena svima, tako sam i napravio, opet kažem suta idem po majicu pa ču pitati i za cijenu varijante sa dvije različite slike i kome bude odgovoaral cijena odraditi će mo i to, Ja ovo radim bez ikakvih interesa, imam samo troška, ali kako sam i rekao u startu am znao da će biti tako i nije uopće problem, ali nemojte sad ko mala djeca, htjeli bi avion ali da ne košta puno. hebiga ne ide. :occasion14:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

jozef sto se mene tice moze i samo saran...a susjed...samo polako...nemoj da se nasekiras...opusteno ...i necemo sad praviti majice i nikad vise...bice za ljeto opet..pa cuvaj snagu  :toothy12: :toothy12:

marin.sk

1.Maverick 3 kom xl
2. TonyC 2 kom  M
3.Tommasi 2 kom M
4. TOMO 2 kom xxl smuđ
5. retfala 2 kom xxl smuđ i šaran
6. domba 2kom M, jedna smuđ, jedna šaran!
7. mossi 1kom XL Bela sa smudjom!
8. jura 2kom XL sa šaranom- 1 kapa
9. juzba 2kom xl smuđ
10. kawasaki 1 kom xl
11. Greys 1kom, M veličina, smuđ
12. miha 1kom.xxl smuđ
13.Rap 1 kom xl smuđ
14. Silver. 1 kom xl smuđ
15. Retfalački mačak 2 kom XXXL, smuđ
16. BokiOS  2kom, 1 kom M veličina 1 kom XL, sa šaranom obje
17.dravski pecaros 2 komada xl smuđ i saran
18.genjura 1 kom zelena i 1kom crna L smuđ
19.Jožef Dvije zelene XXL i jedna zelena L- SVE ŠARANI
20.Stepa 2kom XXL zelene smuđ i kapa
21. Toktiz 1 kom XL i 1 kom L zelene sa šaranom, 2 kape
22. DarioK 2 kom XL zelene smuđ i kapa
23. Darko 2 kom xl , smuđ , zelena i bijela i 1 kapa
24. Vuck0 2 kom xl, zelene sa saranom
25. r-t, 1 kom xxl, maslinasto zelena s smuđem
26. Rajo 2 kom XXL , 1 bijela i 1 zelena . Napred smuđ , leđa šaran
27. Daban 2 kom M , 1 bijela i 1 zelena . Napred smuđ , leđa šaran
28. dus 2 komada M
29.Kuštro 2 kom L bijela i zelena
30.Dambač 1 kom xxl
31. Marin 1 kom. xl zelena sa smukiem
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

Kugla

Ma susjed moj ne sekiram se, već bi htio svima ugoditi, al ne ide, puno više ima želja za smuđem, ali i meni svejedno iskreno, bitno da je riba i da je natpis tu da svi vide reklamu. A ima i kapa to slabo pisali ali riješiti će mo pa neka na kapi bude šaran.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

čikli

kugla ako može sa jedne strane babuška a sa druge ukrajinka kad već ispunjavaš želje  :angel5: i da budu majice roza boje :blob5:

Jožef1

Dječki ne dolazi u obzir- nisam htio nikakovu zbrku, neka ostane tako kako je!!!!!!! Samo imam promjenu žao mi je  ali imam valjani razlog: a promjena je- JEDNA XXL MAJICA I JEDNA KAPA, sve jedno koja riba. To je dedefinitivno krajnja odluka.

Kugla

Eh čikli ovo za babušku neznam al ukrajinku ti sredimo hehehhheheeh, a ne vidim da si se predbilježio za majicu.
Inače za vašu informaciju do sada se predbilježilo 32 člana za ukupno 58 majica i 9 kapa.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Jožef ispravljeno, sad smo na 56 majica
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

simba

Mi se u četiri oka dogovorimo.... :violent1: u birtiji ...

Jožef1

Oprostite uistinu nism imao namjeru praviti zbrku :nono: kuglo, hvala lijepa :thumbsup: