Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pošto su majice 35 kuna, mozete vec dogovriti s kuglom slanje love ..to rijeseavajte na pp i bio bi red bar da posaljete 40 kuna da covjek pokrije troskove telfona i goriva... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Jedna za smuđaroše

Jedna za muvaroše

MIKA

aj predbiljezi mi uz ove dvije majice jos i jednu kapu, plava ili crna  :thumbsup:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Juzba

naravno da treba uplatiti koju kunu više za dodatne troškove, obavezno :icon_thumright:

i meni se fly fishing nekako više sviđa :toothy2:

Kugla, opali broj računa :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Staviti ću broj sljedeći tjedan pa oni iz daljeg mogu uplatiti i dogovorimo se kako će mo im isporučiti da svi imaju štomanje troškove, svi koji su tu bliže organizirati će mo pa pokupiti lovu, a i kum mi na terenu pa kad je negdje može od nekoga pokupiti tako da bude za sve što jednostavnije i lakše, a poslije Uskrsa idemo u realizaciju i to je to. Nadam se da će te svi biti zadovoljni, samu sliku još uvijek možemo promjeniti ali neču opet praviti ogledni primjerak pa ako su stvarno svi za one lijepe ženske meni je stvarno svejedno meni se sviđa sve :occasion14:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Ma to cemo u drugom krugu  :thumbsup: s curkama, sad ostaje kako je

Kugla

Amen! Kad šef kaže tako onda je tako.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Jožef1

Budući mladi muževi, jeste li sigurni za muvarske majice :icon_scratch:jeste li upitali i ljepšu desnu polovicu, vjerujem kako imaju i one svoje mišljenje :pain10: :be happy:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Jožef1

Citat: maverick  u Ožujak 24, 2013, 08:56:34
one ce se buniti svakako  :toothy12:
upravo tako :thumbsup: to nek im bude prvi ispit za nadolazeće "mračne" uhhh, bračne godine :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

pa nećemo slikati nešt' jako bezobrazno, samo malo :angel4:, i u stilu te babuške sa loga :toothy2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

dravski pecaros

majca je super... :notworthy: men svijedno sa cim je sam da svi imamo iste

Greys

Kugla, staviš račun, i odrediš datum, do tog datuma, tko ti uplati novce, ima majicu  :icon_thumright: