Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Juzba

Rap, Kugla........dogovoreno, al izgleda da stižem u subotu, jedino ako nešto ne iskrsne u zadnji tren.
Rap, bez obzira dal nosio ili ne majice, obavezno mi se javi, na čašicu razgovora :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Ima da svi budete uniformisani kao ja i retfala na vranskom  :thumbsup:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ođe na slici........imam dojam da vas je malo udrilo..........

..................................................sunce............................ :toothy12: :toothy12:

maverick

Uozbilji se....mada bio si blizu  :toothy12: ono je klasični pecaroski pozdrav suncu nakon ne prospavane noći  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

vidoviti milan je mala beba, od sad sam vidoviti Ivan :toothy12:

Jožef1

Juzba, nećemo valjda dobivat takve majice i "cigarilose?"

Marinela iznimka  :thumbsup: nju moramo čuvati ko' oči svoje  :icon_thumleft: a ono vrijedi: Jedna dama ali vrijedna cijeloga foruma  :icon_salut:  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

TonyC

Danas sam primio svoju naruđbu !

Ovim putem se zahvaljujem Kugli na uloženom trudu i vremenu ! Svaka čast ! ! ! !   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

toktiz

Hvala. Napokon da i ja vidim smuđa, pa makar i na slici.

maverick

Ajd sto ti....ali cim udjes u sobu...i zena ce vidjeti smudja  :toothy12:

Darko

kugla sve odradio , navozao se da podijeli majice , majice su odlične , kugla  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

retfala

preuzeo sam i ja svoje, odlične su :notworthy: kugla hvala

maverick

majice su više nego odlične, jedino mi žao što nisam naručio više komada...

Darko

kugla se zauzeo i odradio posao vrhunski , TonyC ispada iz kombinacije za blagajnika :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Kugla

Dečki drago mi je da je sve ispalo ok i da ste zadovoljni, sutra na sajmu če biti i ostatak majica i od 13 do 16 cca sam tamo i svi koji dođu dobiju svoje. Ja moram ići svakako jer mi prijatelj koji je glavni kuhar u onom šatoru naredio da moram i sutra doći papati heheheheh.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti