Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

biće vjerovatno kao i prošli put , smb zelene , vojno zelene , lovačko zelene i zelene  :stripii: , šala mala , tko bude dogovarao tisak nek provjeri i za boje  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Ja sam do danas dobio određene ponude, ali ovo sa bojama neće ići, svi oni sa kojima sam kontaktirao, a neki se trebaju još javiti narednih dan dva, kažu ako ide više boja majica to im poskupljuje cijenu, jer na svaku boju majice onda ne može ići ista boja tiska, pa zbog toga, a da ne govorim ako bi neke različite fotke na njima onda vrtoglavo raste cijena jer za svaku ide posebna priprema. Neki koji su se javili a čekam da se svi koje sam zvao očituju sve je to tu negdje od cca 38-48 kuna, razne su vrste majica, cijene koje sam napisao su za 100 kom, molio za malo popusta pa su spremni količinu smanjiti, iznad 80 kom pristali da ide ova cijena ali ispod te količine dižu cijenu cca 5 kuna. Konačne ponude će susjed dobiti za dan dva barem ove koje sam ja kontaktirao pa neka se odluči što i kako.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

retfala

Citat: sandra  u Ožujak 12, 2014, 20:26:56
možda koja roza..ili dugine boje..  :toothy9:

nažalost sve majice duginih boja su već razgrabljene :headbang:

sandra

Ooo..Tunja..a tak bi bili fensi šmensi.. :icon_biggrin:

Jožef1

Roza je rezervirana za eminetnog ribolovca- udice No.1- kako ne bi odskakala od boje interijera unutrašnjosti njegovoga čamca  :uf:  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

pule123

kad cete primat narudzbe za majice??

Jožef1

Majicu sa smuđem  :uf: natpis foruma  :ok: čuvam ko zjenicu oka svoga- sve dok ne bude neka konkretna slika npr.- šaran  :hi: ne mogu naručivat- ne da mi princip . Smuđ vidi obalu i padne u nesvjest  :stripii:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dus

Citat: Darko  u Ožujak 12, 2014, 19:24:25
za sada će ić kratke majice , dukse vjerovatno najesen  :icon_thumright:

sad mi trebaju duse do 7 mj  da nosim,a  kratke za ljeto,naručite sve odjednom zbog količine !

maverick

Trazimo nekog povoljnog ako imas nekog od svojih da preporucis...javi slobodno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

malo sam gledao cjene, cijene određuju količina robe ! naravno ako je markirana majica da je skuplja, i kvaliteta samog materijala majice. a tisak kakav se odabere takav je ! treba pripazit samo na ono šivanje što imamo na kapama, kažu da je razlika u gustoči šavova ispisa na kapi  ,što se može vidjeti na slici što ju je neko prije stavio u ovu temu-to na slici je lijepo ispisano za razliku od našeg na kapi.da nikog neuvrjedim. to je ipak naš logo pecaroš os! ja bi bolje dao malo više kuna za kvalitetniju i ljepšu majicu koja će mi ujedno pet puta duže trajat ! 

Greys

Za dukse uvijek mogu provjeriti ovdje gdje smo već radili. Te dukse su se pokazale jako dobrima

zvona

Bome jesu.. em kvalitetne a i tople u pm.. ja trenutno samo nju obučem.. bez jakne

kawasaki

Citat: Greys  u Ožujak 16, 2014, 12:24:03
Za dukse uvijek mogu provjeriti ovdje gdje smo već radili. Te dukse su se pokazale jako dobrima
to je bilo pre pre skupo  :ok:
Brzi od Bolena.

Kugla

Citat: dus  u Ožujak 16, 2014, 12:18:49
malo sam gledao cjene, cijene određuju količina robe ! naravno ako je markirana majica da je skuplja, i kvaliteta samog materijala majice. a tisak kakav se odabere takav je ! treba pripazit samo na ono šivanje što imamo na kapama, kažu da je razlika u gustoči šavova ispisa na kapi  ,što se može vidjeti na slici što ju je neko prije stavio u ovu temu-to na slici je lijepo ispisano za razliku od našeg na kapi.da nikog neuvrjedim. to je ipak naš logo pecaroš os! ja bi bolje dao malo više kuna za kvalitetniju i ljepšu majicu koja će mi ujedno pet puta duže trajat !
Uz dužno poštovanje prema tebi Dus, ali kad smo radili prošle godine majice i kape, svi su vikali ma daj samo a kad smo izašli sa cijenom od 35 kuna za majice i 25 kuna za kape polovica je odustala, tako da rijetki su oni koji će platiti cca 20-30 kuna više da imaju nešto duplo kvalitetnije. Ove godine već sam napisao a sutra i susjedu proslijediti sve se svodi na cijenu od cca 38kn-48kn, majice i to ok kvalitete sa sitotiskom, sve nešto još kvalitetnije je i skuplje a ove cijene koje sam napisao su za 100kom i više, pojedini priatli i na 80 kom za tu cijenu ali ispod te količine cijena raste a poučen iskustvom od prošle godine teško da će biti 80+ kom. A o kapama da i ne govorim, prošle godine je bilo nekih 25 kom naručeno a cijena bila 25 kuna i priznajte sasvim ok kapa. U svakom slučaju sutra će dobiti i Mario podatke pa neka se stavi na odlučivanje što i kako ja ionako preuzeti to na sebe ne mogu o tome sam pisao zbog financijskih problema, blokiranog računa i sto drugih sranja, pa što mogu pomoći pomoći ću ali samu organizaciju oko toga će preuzeti nekog drugi i sve  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

dus

kugla sve ok slažem se ! majice su bile 35 a kape 25. to su dva artikla !a dali se mogu staviti još dva artikla uz to kao : npr gerok duksa i gerok kratka koje bi bile nešto skuplje , i naprimjer neke naljepnice foruma ili one fore što se prišiju na prsluk (znak od foruma napravljen sa sitotiskom ) stave se cijene po artiklu pa ko voli nek izvoli !

još uvjek nisam našao sliku kako izgleda duksa što ste radili! ajd nek netko stavi !