Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pa daj nam neki kontakt ako je tu blizu tebe....da tamo to zavrsimo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ovo sa duksama je dvosijekli mac..mama mi je radila u slavoniji 25 godina ko odjevni tehnicar i zna sta je kvalitet matrijala...ove dukse su super i nisu uopce skupe mozda i mogu biti 100 kuna ali tu mozes nositi u proljece na plus 15.. :icon_salut:

Jožef1

Dravski je s time razlučio kako treba odvojiti: jesen, zimu i rano proljeće od ljeta  :ok:
da se razumijemo, duksevi su preljepi. Opet ja po svome ali mislim kako je dus mislio bez kapuljače i dugih rukava  :icon_scratch: ispravi me dus ako sam krivo razumio  :hi:
kenjam ja- normalno kako bi uzeo dvije-tri majice sa logom foruma, jer ima interesanata i izvan foruma  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dus

Citat: Darko  u Ožujak 16, 2014, 21:42:01
evo dus , ovako je izgledala duksa

odlično izgleda duks !  :ok: i ja bi takav  :toothy9:

el su to na slici ćava ,darko ,mario i greys  ?  :stripii:

TonyC

administracijski krkani    :rofl2:  :rofl2:   :rofl2: 

ps

Darko jel to fotka iz zatvora?  :stripii:  :stripii:  :rofl2:

Darko

ps , nije iz zatvora nego sa privođenja  :stripii:
dus , pogodio si samo ne tim redoslijedom  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

pule123

Jožef1

Dobro pitanje  :ok:   :icon_thumright: e moj prijatelju...  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Ja malo u guzvi...ali netko rece da ce mi poslati sta i kako...pa bude uskoro, nadam se
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

ajmo napravit popis za kratke majice da se zna koliko bi komada trebalo da se može pregovarat u tiskarama a ne bubat napamet.pa na kraju nema pola od dogovaranoga. poslje će mo odredit boju i to je to..

1.ZVONA

maverick

zvona

MIKA

1 ZVONA 2 KOM
2 MAVERICK 3 KOM
3 MIKA 2 KOM
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

raso

1 ZVONA 2 KOM
2 MAVERICK 3 KOM
3 MIKA 2 KOM
4.Rašo vel. XL