Ako imate

Autor maverick, Ožujak 19, 2013, 15:25:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ako imate trimer viška a ne mate motor za čamac  :thumbsup:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

ovo je dobro a imaću razlog zašto nemogu kosit :icon_cheers:

alexdja

Ako imate Harlija viška...  :rofl2:

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Nogu sam odavno rijesio...mercedesov motor od 200 ks...sad jos neki trup od max 4 metra pa jedne zime krenuti u sastavljanje neke jurilice  :uf: ima sam da se vozam i spricam ove sto pecaju  :stripii:

alexdja

Koliko kila dođe sve to zajedno?

To će biti klasično gliersko V dno?

maverick

Nemam korito...gledam neko devastirano...pa da ojacavam sam...a s 200 ks, nogom i koritom..jbg mozda jedno 700 kg...pricam napamet...nisam ni razmisljao o tezini..

alexdja

Biće tu možda i bliz tone sa koritom?

Koliki rezervoar treba biti za takav motor i gde ga ubudžiti?  :sha:

maverick

A ne znam...rezervoar...pa ovisi koliko imas love  :stripii: ja u principu nisam nesto puno razmisljao o detaljima, mene zanima camac koji bi isao 100 km na sat....ostalo bi u hodu...sad kad su bile one bure u trecem mjesecu, bilo je par zanimljivih glisera na prodaju po moru, ali nesto sam bio lijen da idem okolo i gledam...imali nekih ostecenja a nisu bili skupi...
Inace bas sam ovih dana radio jedan gliser s yamahom od 100 ks, maximalna brzina 75 km/h....sutra ga bas vozim na zadnju probu...onako...ta mi brzina taman ali to je maximum i korita i motora....ne mozes takav komplet voziti non stop u full gasu...

alexdja

Po pravilu ovamo u mojim krajevima svi ti što idu pun gas od 50km/h na gore su  :pije: budale i ne volim da ih vidim baš često...  :icon_biggrin:

Sve te velike brzine na vodi su mi malo zastrašujuće...

Lepo je da može da ide, ali kad čovek zna kad i gde se može stisnuti... 

Za ove što su na vodi dugo ne brinem... :thumbsup:

Ako planiraš da vijaš i prepadaš ribokradice, turaj taj od 2 glave konja što pre! :icon_biggrin:

maverick

Ma ne...tko bi to napojio...to mi je neka djecaka zelja...za po ljetu...mjesec dva dana...inace ne pijem ni kad sam na zemlji a ne na vodi  :uf:

alexdja

Ja pijem pa me strah...  :rofl2:

twister011

Sto " tko ce to napojiti.." ? Pa zar automobili ne trose mnogo manje. Jos ako je dizel, a posto je mecka, verovatno jeste
Moj, koji istina nema 200ks, vec samo 120, trosi na putu, pri brzini prosecnoj 100km/h, izmedju 5 i 6l.  :mt1032:

Tako bar mali Perica zamislja :tongue1: Jbga, kad ne mogu da spavam a citam teme o kojima pojma nemam :sad4: Mada ovo sa kosilicom i kapiram. Posebno dok je jos u funkciji kosenja trave :occasion14:

maverick

Jbg...izgleda da te hebe prostata kad si u tim godinama budan u tri ujutro  :stripii:   :stripii: a trosi mnogo mnogo vise nego u uatomobilu...ono vozis se na 3000 obrtaja a ovdje non stop na 6000...otprilike za uporedbu.... :ok:

bb

Ovisi u koju brzinu ga uglaviš,meni je prijatelju tip u puli ugradio pežo 3.0 hdi u neku dalmatinku,ma čudo još kad čuješ turbinu,a nije puno trošila,al nije ni neka brzina