RH lures - Robert Hamer

Autor Greys, Ožujak 21, 2013, 11:29:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ive

Hehe..šteta.Ja sam zadnji put naručio one najveće RH2102.Raubaju ogromni bucovi ali dosta daleko i nemogu dobaciti do njih pa ću probati sa ovima težim 12-cama.Možeš misliti koliko su daleko kada ne mogu dobaciti oloveka sa speedmasterom i još gore 0,08 whiplash blaze..a ogromni su usereš se kada zaraubaju
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Greys

Hehe, imao sam slično iskustvo negdje prije, no uz krajnje napore sam bacao Oloveka, i napeglao se već spomenutih preko 100 kusur komada  :icon_biggrin:
Ovaj novi RH2013 je super varka, jako realistična, prava uklija

Greys

Ive, kad dođeš iz dojčland, taman će bit vrijeme za prave komade, onda ćemo im vadit mast  :icon_biggrin:

Ive

Citat: Greys  u Rujan 03, 2013, 20:59:22
Ive, kad dođeš iz dojčland, taman će bit vrijeme za prave komade, onda ćemo im vadit mast  :icon_biggrin:

Vrlo rado..čim me ova budala pusti kući.Onda idemo na moj teren,neću da čujem nikakve izgovore.

Greys

Greys

RH2013 u veličinama od 10cm, i 8cm, koje sam opremio sam VMC 9632 trokrakama, izuzetno dobar rad, definitivno u top 3 mamca za moju ribu  :icon_thumright:

maverick

Zaboravih reci, neki dan imah smudja kilasa na to cudo...nabavi mi kojeg kad budes u mogucnosti  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Citat: Greys  u Rujan 25, 2013, 20:13:41
RH2013 u veličinama od 10cm, i 8cm, koje sam opremio sam VMC 9632 trokrakama, izuzetno dobar rad, definitivno u top 3 mamca za moju ribu  :icon_thumright:

Dali se mogu sada naručiti i RH2013 kod Roberta

Greys

Greys

Nakon kratkog razgovora sa Robertom, ovih dana će mi napraviti poseban model, da isprobam. Naime, bit će to kombinacija novog RH2013 u dužini tijela 10cm, ali sa repom modela koji se više ne proizvodi: Ripper River, dok će rep biti od tijela dužine 12cm. Prijedlog je bio upravo zbog šire i jače vibre,  ujedno i veći mamac za hladne dane koji nam dolaze.

Dakle rep od ovog:

I glava, tj tijelo od ovog:

tole

imao sam i ja sinih smuđeva na RH2011, i da je malo lakši, bio bi mi puno više u postavi  :icon_thumright: