Popravak aluminijskog čamca

Autor maverick, Ožujak 31, 2013, 17:47:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

jbg ovo je prvi radni sat!! još da doštelujem malo omjera i bit će to ok!! :thumbsup:

Darko

samo ti treniraj  :clap2: , ne sumnjam ja u tvoje sposobnosti  :ok:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Jesi to vario tigom ili migom...mislim u svakom slucaju ne valja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

migom , zato i je ispao malo šlampavo

maverick

Ma zezam te malo.... :ok: biće nesto od tebe  :ok: inače s malo iskustva sto sam vario jako bitno je dobro ocisiti prije samog varenja...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

osim čišćenja inox četkom sam dobio i nekakav sprej koji se prska po površini za varenje radi boljeg kontakta

TonyC

Svaki vlasnik aluminijskog camca koji drzi do sebe treba imati aparat za varenje , ili dobrog drugara koji zna varit .
:stripii: :stripii:

mlb

za ovu provokaciju dobiješ jednog tvog smajlića  :thefinger: :icon_biggrin:

TonyC

Nisam mogao odolit a da ne napisem to  :rofl2:

mossi

Kod aluminijuma koji je oksidisao, prvo se treba provariti taj sloj, a on se topi na mnogo većoj temperaturi.
Zato je bitno očistiti oksidni sloj ili raditi sa aluminijumom koji je došao sa folijom ili papirom.  :icon_thumright:

Slaven

Citat: mlb  u Rujan 17, 2015, 19:43:09
Evo nakon malo uštimavanja nije ni loše ispalo kako su me pojedinci isplašili!! Uz malo prakse će biti još bolje!!
Ovaj vari slicno ko moj, mlb di si kupio aparat i koji :icon_scratch:

dravski pecaros

migom ti je puno lakše nauciti variti alumini nego tigom...pogotovo spojeve koji su izravno u dodiru sa vodom...

mlb

Sređena kolotura i nosač sondi  :hello2: , još da stigne nosač sonara i krećemo!! :headbang:

Ervin

Jel' ti ova manja sonda dovoljno udaljena od elise?