Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Slika nije neka  :icon_biggrin: ali je camac vrhunski  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

duskok

E hvala . . . camac je stvarno dobar, u kombinaciji sa ovim motorom je  :icon_thumright:

duskok

. . . sad se bolje vidi . . .

Yamaha 25

alexdja

Jel to tapacirana daska?

Od čega si pravio?
       Nema više divljeg bučka. :no:

duskok

Sedalica je od camove daske, sundjer pa prihevtan obicni skaj, i odozdo usrafljena dva L alu profila da se ne krivi . . .

alexdja

Hvala. :thumbsup:

Pretpostavljam da letiš sa tom 25icom :toothy9:!!!
       Nema više divljeg bučka. :no:

Greys

maverick

jeli to frisko sredjen  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ako mene pitaš, nije ništa sređeno sem trejlera, čamac je kupljen takav i poslužit će svrsi, a T18, radi za sada ko urica, nadam se da će i dalje, za sada mi je to više nego dovoljno, samo da idem  :icon_thumright:

maverick

Odlicno izgleda...ako ces ga drzati u vodi moraces antialgin...ako ce na prikolici biti to znaci da cemo se vidjati u aljmasu na spustu  :thumbsup:

duskok

Citat: alexdja  u Siječanj 21, 2013, 22:41:42
Hvala. :thumbsup:

Pretpostavljam da letiš sa tom 25icom :toothy9:!!!

Pa mogu ti reci da ide bas dobro . . .

Greys

Hvala za savjet, ali bit ce non stop na prikolici, a sad lokacija, za sada prvo mjesto je Batina i taj dio, ali vjerujem da cu dolazit i na ovaj drugi dio  :icon_thumright:

maverick

ne zaboravi zastavu okaciti kad ides tamo i gas po ribu  :thumbsup:

Greys

Eh, na slici nema zastave, naravno već stoji, i imam i tendu koja stoji za vrijeme dok se ''mala'' oće maknut od sunca  :icon_biggrin:

Zeljoni

Pozdrav iz Bačkog Gradišta , vidim ovde dosta poznatih imena , evo ovo je moj čamac