Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

ibro dirka

Citat: maverick  u Listopad 01, 2015, 18:21:24
Citat: kobac  u Listopad 01, 2015, 18:05:13
Što se tice samo gradnje nema tu kapetanija sta da izmišlja kad sve piše u zakonu, mora se prijaviti prije nego počneš graditi, oni izidju na teren, sve izmjere i onda  može gradnja, ako ih volja naidju u medjuvremenu, ako ne pregled prije uporabe da ga a testiraju ili kako se to već zove, da vide koji motor ide, dali to camac more podnijeti i sl.
A baš nisu bedasti da im podvaliti neki koji je standardan u gradnji, to je možda nekad prolazilo, mada se nebi kladio da nes i prodaje ako se plati gacu, janka i sl...
Znaju to neki forumasi iz iskustva ali nebu o imenima.....

Pa ima veci broj tiger sharkova pod samogradnju  u Osijeku  :stripii:...jbg kad mi ne znamo...neki su ga napravili ...izgleda isto kao iz tvornice  :stripii:

Daj neki kontakt za par savjeta o gradnji i ja bih si napravio jedan  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Koja država  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

Umrla nam tema a bilo je dosta promjena u zadnjih godinu dana  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

jučer na dunavu jura i  darko kreću kući i oba griju motore kao slučajno i onda gasčinaaa sve mi to  likči na strit reis ali imam osijećaj da se stara jamajka još neda motori su se čuli i kad su došli do ušća

maverick

Da  tako su vozili do Petrijevaca....došli se pozdraviti i onda opalili nazad do Neptuna.... :stripii: Sta ce...mlado ludo... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

sad kontam zašto se nose dva štapa teglica sa 10 zrna kukuruza i pola litre vode ,sve je to pitanje brzine ubrzo mora biti neki javni brzinac pa da znamo zvanični poredak,pa onda pecanje kako bog zapovjeda  :uf:

maverick

A ništa od toga..pušači su obojica... :stripii:

Bole123

Grga ni tinisi bolji nemaš pribor za ispeci palačinke

grga

ti i baka možete sta sve imate u camcu otvorit pečenjaru na petrašu  :stripii:

ibro dirka

Eto kad Grga već priča o besmislenom jurcanju i mladosti ludosti da samo priopčim kako dotični gospodin izađe iz luke kod spusta u Aljmašu, napravi krug punim gasom od cirka jednog kilometra i vrati se na ulaz u luku, tu se usidri i peca cijelu noć.

grga

ibro dirka

Ma sve je to za ljude.  ;D

feco

Nitko nije kupio ni čamac ni motor od 2016-te , baš recesija  :rofl2: :rofl2:
POLAKO I BEZ VEZE

maverick

Ima ih...samo sramota ih reci pred sirotinjom  :stripii:

mlb

Ode moj borebeni brod dalje ploviti sa drugim kapetanom! Hvala mu još jednom na služenju i budućim vlasnicima puno ugodne plovidbe s njim! :icon_salut:

alex7777

Citat: mlb  u Travanj 12, 2020, 01:56:31
Ode moj borebeni brod dalje ploviti sa drugim kapetanom! Hvala mu još jednom na služenju i budućim vlasnicima puno ugodne plovidbe s njim!

Znaci neka najava nove rakete  :eek: