Meredov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 21:57:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

zvona

Dida jedan mi je pričo kako su radili saone davnih dana..u vrelu vodu metali dasku i onda ja savijali..hrastovu jel..

miha

probajte pitati nekog majstora koji je radio drvenu burad ....

maverick

A sve nesto griju ..hlade...ali nitko da smota u cijeli krug
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Meni treba samo mreža  :icon_biggrin:
Imam odličan , nov, meredov sa onom mrežom sa sitnim okcima, skoro kao da je platno ...
Nisam ga nikad ni odneo do čamca, tražim mrežu ... već godinu dana ...
Jel ima negde u hr,što krupnije pletena to bolje ...  :sha:

maverick

Poslikas meredov...izmjeris koji je prečnik i damo pereku da ti isplete
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

maverick

bb

Citat: maverick  u Listopad 21, 2014, 18:08:05
Ovakav mi se sviđa...mislim da su ga radili dokovi decki...kazu od hrasta...jeli moguce taj obruč nekako smotati da ne pukne ili da ga ga izrezem iz fosne  :eek:

koliko novčića dođe ovakav meredov?

maverick

Nemam pojma...nisam ga jos nasao u prodaji...

bb

Sigurno g.Dok zna,skužio sam da on voli drvene stvari,ak neko zna nek objavi.

maverick

Imao sam jedno tri dana viziju kako cu to ja napraviti sam...srecom pa me prošlo brzo  :stripii:

bb

to je taj meredov a i čamac je vauu samo slabo dijeli informacije:)

pajdo77

Lijep meredovi dubok,samo ne znam postoji li neki drugi materijal osim tog. Meni kad se u mrežicu upetlja riba koju sam nekim čudom upecao i ostane sa njom i vobler na primjer režem konac jer ne mogu izvaditi udice,onda nakon par pecanja ide kod prijatelja na krpanje. vidio sam meredove sa nekom kao gumenastom mrežicom ali ne znam vredi li čemu

Harley

Gledao sm prije par dana u Fishermanu meredov pleten od milimetarskoga najlona, izgleda super, u njega nama sanse da se upetlja trokuka od varalice.
Living your dreams, do not dream the life

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata