Zanimljivi načini ribolova soma

Autor mossi, Travanj 02, 2013, 17:51:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DadoOS

Pozdrav ljudi! Novi sam u pecanju soma, ali teoretski sam upucen manje vise u sve. Krecem ovih dana na pecanje soma, pa sam htio da mi detaljnije objasnite tehnike pecanja...zanima me pecanje na pucajuci predvez  kako da s obale zabacim kamen i da mamac moze setati po struni odnosno kako da u tom slucaju stavim mamac na odredjenu dubinu? hvala unaprijed

maverick

Ako ces na ovim nasim osjeckim terenima pecati onda ti je za pocetak lakse na klasicnu postavu....zabacis s obale i uzivas....a kasnije uvodis malo kompleksnije tehnike
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Za pocetak udica na duzi predvez sa podizacem a olovo na neki tanji najlon jer ce ti olovo ionako ostati u kamenju dok ne razradis tehniku... I lagano uzivaj...drago mi je da ima zainteresiranih za lov soma  :thumbsup:

Kugla

Silure za lov soma uvijek zainteresiran. I danas ga ganjali ali nema ga još.

silure

Kugla  :thumbsup: a da je som intenzivno krenio ja sada nebi bio kodkuce nego radio na dunavu

Kugla

Znam nije još intenzivno ali još malo da ugrije i eto i njega  :ok:

umpahpah

Citat: Kugla  u Ožujak 16, 2014, 20:40:06
Susedd nas mili pa som ti je u lovostaju!!!!!

silure

Jedva cekam vjeruj mi....za  mene ne postoji ljepsi ribolov..nocni ribolov    :icon_biggrin:

Alija

Citat: umpahpah  u Ožujak 16, 2014, 20:56:26
Citat: Kugla  u Ožujak 16, 2014, 20:40:06
Susedd nas mili pa som ti je u lovostaju!!!!!

...pročulo se da ribočuvar blinka ,pa ukinuli lovostaj  :stripii:  :notworthy:

umpahpah

pa da dobio sam packu od pikemana pa zelim milog suseda postedjeti iste!!!

umpahpah

izgleda nam kuglager gleda Hurem!!! pa ne reagira  :jede:

silure

Kugla

Pa Zrinko sad si me razočarao, ti kao ribočuvar bi trebao znati da som nije u lovostaju, lovostaj na soma počinje 16.4. a na Dunavu ga ni nema

umpahpah

a joooj ja se ispricavam ja pratim samo mrijest i lovostaj babuske!!!  :bye: