Kalupi za lijevanje jig glava

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:03:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

@Lomnica_city Da za kalup sam pitao...

@Tićo Koja je cena kod majstora iz Apatina?
       Nema više divljeg bučka. :no:

genjura

30 € do 5  rupa po kalupu ako se ne varam do 40gr , sve preko toga je lični dogovor sa majstorom

maverick

a jeli bi netko mogao da ga pita koliko kosta 60-70-80-90 ako bi mogao da napravi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Sutra mi stiže pila-kalup :toothy10:............32, 34, 36, 38 grama
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

majstorske finese , nemožeš ti to razumjet  :laughing6: :toothy12:

Juzba

Eto Rajo već kazoo :icon_compress:

Tako sam si zamislio koncepciju, mogu precizno dozirati gramažu :icon_thumright:

maverick

Juzba

Ništa, ništa, kad se vidimo na vodi, dobiješ par uradaka na uvid :kacsint2:

Rajo

Juzba ni ja nisam još na tom nivou ja još važem na 5  :icon_biggrin:
Eh da mi je kalup u gramažama : 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60  :idea1:

mossi

Samo posle 15 idem na po 5, a dotle na 2gr!
Trebalo bi nekad i na jedan, ali nemam tako finu ruku, niti pribor. :(

Juzba

Drugu vrstu glava radim isto po 2 grama razlike pa mi to ostalo u navici
Rajo, imam par kalupa koji pokrivaju tvoje želje, a ja sam, u zadnje vrijeme, na nivou da nemogu ići na vodu kad treba ili redovno, već kad mogu i ponekad, pa se ovako nadopunjava satnica provedena uz pribor.
Do 20 grama si jako rijedak sa gramažama, to ti ne pokriva ništa :icon_cyclops_ani:

Rajo

Ma ima ovih 3 6 8 10 12 15 17 19 ali su u tri četiri kalupa pa se lako nadopuni , mislio sam ove gramaže u jedan il dva kalupa . A za perverzije gram simo gram tamo uvijek ima sitne sačme  :icon_biggrin:

dado

I onda kada imaš sve te gramaže,a nemaš otisnuto na olovu težinu.....jaoooo
Ubija me to stalno "prepoznavanje" ;D

maverick

ja i retfala damo liku da nam ugravira brojeve u kalup i objasnimo ono kad se izlije da pise normalno...normalno da nam napravio naopako  :icon_biggrin: