lowrance elite 5 dsi

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:05:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Meni netreba taj fish id ali nebi se bunio da ga imam...ali svakako da imam viska love uzo nesto perverznp...ali nema veze i ovaj sluzi i sretan sam sto sam si ga uspio priustiti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

moze li se phiranamax 240 spojiti na akumulator od auta??meni se cini da bi trebalo
jedan me pito i kaze da mu sonar radi na 8 komada baterija od 1,5V AA baterije...to ja prvi puta cujem

maverick

Moze na akumulator...a moze i na 8 x 1.5
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

paranhaMax je 230 a ne 240....zjb...

Svaba

Ima li neko "pravilo" za izbor opcije kod "povrsinske bistrine" (surface clarity) na ovom uredjaju ?

silure

Mislum da ces to najbolje ti sam namjestiti tako da se usidris iznad nekih panjeva i lagano riktas dok ti se ne svidi...tesko je to ovako i pvisi od vode do vode

Jožef1

silure kad namjesti svoj sonar, taj nađe i bombe iz drugog svjetskog rata  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Puuno zahebancije dok ga.nisam prokuzio stelovati...cak sam pusta i ribu ispod sonde na par metara sa teskim olovom i rikto...sad sam zadovoljan...iako bi bilo dobro da pronalazim i onu slobodnu ribu a ne onu koju ja podmecem  :rofl2: