Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Nova godina krenula naopako, jutros ne mogu upaliti, riknuo akmulator, malo prije promjenio valjda je sad dosta sa malerima?  :sha:

maverick

A izgleda da cemo temi morati dati novi naslov  :toothy12: i ja sam u godinu krenio s lomom omiljenog stapa , ali idemo dalje u napad....nece nas to pokolebati  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma nema predaje, samo naprijed, sutra malo i na pecanje ako bog da.

Retfalački mačak

Vas sa malerima treba obilaziti u širokom luku.  :toothy12:

šajzika

Citat: maverick  u Siječanj 03, 2014, 14:17:26
A izgleda da cemo temi morati dati novi naslov  :toothy12: i ja sam u godinu krenio s lomom omiljenog stapa , ali idemo dalje u napad....nece nas to pokolebati  :ok:
pustio si neki dan  :smjeh: u kucu i dao mu kavu  :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Citat: Retfalački mačak  u Siječanj 03, 2014, 18:54:38
A zato ti mene zaobilaziš, bojiš se malera, ne boj se prijatelju!  :stripii:

raso

Kad ste cicije, nećete koji dinar kao Tunjo odvojiti za skidanje uroka :rofl2: :rofl2: :rofl2:

zvona

Meni neki dan na autu sva crijeva popucala od vode..kako nemam pojma..a ni majstor..sreca pa sam naso isti auto kao moj polupan pa sam poskidao crijeva s njega..

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Siječanj 03, 2014, 19:22:12
Citat: Retfalački mačak  u Siječanj 03, 2014, 18:54:38
A zato ti mene zaobilaziš, bojiš se malera, ne boj se prijatelju!  :stripii:
Vas dvojicu, susjeda, što se pecanja tiče, treba zaobilaziti u širokom luku.  :stripii:
Po svim drugim pitanjima ste ok.  :ok:

Kugla

Naravno da smo ok  :notworthy:, al što bi nas zaobilazio na pecanju  :sha: ne bojiš se valjda da smo maleri :stripii:

dravski pecaros

e kad ti prijatelj koji treba biti kum u svatovima 6 mjeseci prije kaze da nemoze biti radi para kum onda to stvarno jadno.. :BangHead: :crybaby2:

Kugla

Objasni mu da ga ne zoveš za kuma radi novca, kumstvo je nešto puno više od papira koje se zove novac.

zvona

Jožef1

Izgleda kako neki ne shvaćaju što to znači biti kum. Još sam do prije mjesec  vjerovao u kuma, prodao dvije okume 65 čovjeku samo zato što mu je dao za obije 50kn više nego što smo se mi dogovorili. Je..š- takovog kuma. Taj više sa mnom neće na pecanje- a koliko sam mu dao štapova i rolni ali mi nije žao.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....