Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Uh Šajzika, onoliko šarafa a joj joj

Kugla

Danas imali velike planove za pecanje ali nažalost kum stradao pa sam ga vozio na hitnu i evo kako to izgleda, koljeno stradalo, tako da do daljnjeg mirovanje i ništa od pecanja, a ružno mi bez njega ići na pecanje

zvona

Walpy pa šta bi?? Želim ti brz oporavak i povratak na pecanje  :occasion14:

walpy

Hvala Zvona!
To je kad se trpam tamo gdje mi nije više mjesto!
:stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

A govorio sam ti ja kume al nećeš slušati, lezi i miruj da što prije budeš opet spreman za smukie, a sutra naletim na čašicu dan je poseban zar ne!  :occasion14:

maverick

Sportska ozljeda je dobra....znaci da se trudis...zdravo ziviš...da si se ozlijedio kod komsinice...e onda bi to bilo da ti tamo mjesto nije  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sportska  :sha: ako je rad kod komšinice sport onda je sportska ozljeda  :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

..zdravo je baviti se sportom..upoznaš zdravstvene djelatnike i ustanove  :stripii: :stripii: :stripii:
..ja sam prošao jeftinije..samo elastični i mirovanje..za sada  :icon_scratch:
..nogu na povišeno i nek te komšinica što češće obilazi  :takoje:
..i ne žuri sa aktiviranjem..koljeno je jako osjetljiv dio tijela  :crutch:
.. :baba:

DIDAPATAK

..loše vijesti iz kupatila i kuhinje..začepila se kanalizacija  :uf:..sutra prijepodne u g....a  :veryangry:..
..o tome ču razmišljati sutra(stari filmski citat  :stripii:) sad je tu Demi  :eek:
.. :baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Dida imam ja sistem za kanalizaciju odstopavat, potrebno 2 ljudi, 1 jaca busilica, po mogucnosti Hilti ili sl s obicnim borfuterom, sajla za otstopavanje i alkaten, odrezes rucku na sajli, stavis je u alkaten tako da kad je u borfuteru sajla i alkaten navucen skroz na njega sajla naprijed viri cca 15cm, kasnije ti poslikam ako zelis.

zvona

Vatrogasav jel to sistem da ne moraš ručno vrtit sajlu?

DIDAPATAK

..problem riješen  :hello2:...bar se nadam  :icon_scratch:..test tijekom dana  :mt1032:
.. :baba:..

vatrogasac

Tocno Zvona, samo treba dvoje ljudi, 110mm vrto ko od sale a ide i u manje