Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mi ti kucu kupiti ne mozemo , ali mozemo pomoci na sto drugih načina i siguran sam da ce svi odavde doci...A kao branitelj...sigurno ne mozes biti izbacen van...raspitaj se malo....A zivot je vazda bio kurva i kad pomislis da ne moze gore...uvijek moze jos gore...Zato kroz hebeni zivot i hodamo ovako...stojecki...ne savijamo se ...Ne daj se... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Otiću iza nedjelje sa tim papirom od suda kod odvjetnika,savjetnika ili šta je već koji će me uputiti šta i kako dalje. Što sam znao ja sam otpjevao,sad ću vidjeti kakve on stvari ima za reći.

dac

Jedina tema na ovom forumu od koje bježim kao "vrag od tamjana" i potajno se nadam da neću u njoj sudjelovati....   :no:
Što reći, kako čovjeku pomoći....  :dontknow:
Čudnovate su sudbine ljudske, sudbine malog, običnog čovjeka, pogađaju naviše, pogotovo ako se pravda, odnosno nepravda, poigra s njima....    :BangHead:
Vjerujem i nadam se da nisi iscrpio sve mogučnosti i da postoji neko razumno riješenje...   :takoje:

Kugla

Pajdo iskreno mi žao što ti se dešavaju ovakve stvari, i još kažeš familija, ali ne daj se znam da ovo zvuči otrcano ali stvarno glavu gore, ne daj se i posavjetuj se još sa nekim od odvjetnika, a tu je i cijeli forum sa tobom i vjerujem da ćemo pomoći u ovoj tvojoj situaciji svi kako god tko zna i može.

šajzika

Ružno .
Fala bogu pa sam podstanar :stripii:
Ak treba skupiti koju kintu za nekog fiskala javi slobodno :hi:
Audentes fortuna iuvat

marinela

Iskreno mi je žao,Pajdo ne znam kako pomoći,ali moj suprug je odvjetnik ako želiš može pregledati papire možda nešto načačka ili eventualno da neki savjet....
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

Dukulele

:/  bas njesra zesce.

Ko sto ekipa veli, iako sam nov ovdje, ali ono, ako netko nesto smisli i ako treba nesto skupit, nesto nesto, eto mozete racunati i na mene u tom nekom smislu.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

mossi

Pajdo, što bi rekao Plut: Što me ne ubije to me ojača!  :icon_salut: :hi:

pajdo77

Hvala vam svima,ma bit ću ja ok nekako. Naću ja gdje biti samo tamo će bit potrebno cjelokupno renoviranje. Od kanalizacije pa nadalje,jedino mi muka što je groblje pet metara,preko puta ceste pa neću moć susjede zvat na pivo :rofl2:. Jesam blesav,sranje a meni do zahebancije :uf:

dac

Muka je to.....  :veryangry:    ....ali nadam se, da si još uvijek "dobar" sa punicom !!  :uf:   :stripii:

DIDAPATAK

..Pajdo..nek si ti meni živ i zdrav( i dobre volje  :hi::occasion14:..ostalo će se posložiti  :icon_thumright:..
..ako budeš morao nešto renovirati/popravljati/prilagođavati ..pomoći ću koliko mogu  :ok:
.. :baba:

pajdo77

A čut će se kad ovo zaživi,kažem moram prvo po te papire pa onda vidjet šta i kako,ne mogu ništa napamet. Mene tješi kakva je potražnja za nekretninama da će ipak proći još neko vrijeme do seobe slavena. Ma sa punicom sam dobar,jedino što moram kupiti onu pumpu za prljavu vodu ili spavati kod nje na luft-madracu. Vidite da čim se žaba popiša mi plivamo al bar smo u vjestima :icon_king:

mossi

Može jedna idejica:

Kuće po selima u Vojvodini se kreću od džabe do 10.000 eura za luksuznu kuću, Dobra kuća sa okućnicom za 5 i manje.
Sa nekim prihodima od penzije može da se živi pristojno uz poneku živinu i svinjče.

Nije idealno ali jeste neko rešenje. Ne znam kakve su cene kuća kod vas po selima ali ovde je 20-40% kuća prazno.
A samim tim cene su bagatelne. To govorim jer tada nisi nikom na teretu, a može nekako da se isfinansira.

:hi:

maverick

Lega nadji si ti svog pajdu, nama naseg ostavi na miru  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ma ja i hoću ovih mojih da se rešim dajem dva za pajdu!  :ok: