Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Bitno da je Ziva glava. Brz oporavak ti zelim :hi:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Drži se!!! Glava gore :hi:!

Samo jaka volja i vežba  posle da to dođje na staro, nema predaje!

postoje bajkeri koji su pali i koji će pasti...

mamijo

Uf   :no: ... brz oporavak kolega!
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

ljuska

Hvala prijatelji još sam na pretragama od sinoć jer sam bio dugo bez svijestji lomova nemam zguljen sam dobro natukao kičmu i valjda mi je puknuo neki mišić u ramenu

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

No

No

:bye:

No

Maločas me zove jedan poznanik koji je bio prošli tijedan s nama na savi i kosio trimerom okoliš kao i mi, ali je drugo  jutro, pomalo naglo otišao doma.

Veli mi, jel ti znaš šta mi se desilo gore

-ne
- popišala me žaba, dok sam kosio one grane što se nadvijaju na put.

Prvo sam pomislio da je nekakvo zezanje u pitanju - i

- Osjetio sam da me svrbi, peče, dobro da sam otišao. Do večeri sam završio na hitnoj, oteklo mi lice, nisam bio za prepoznat, sreća da sam imao naočale dok sam kosio.
Na kraju je dobro završilo, zaliječilo se i sada je ok

Nikad dosad nisam čuo nešto slično
Počele i žabe pišat po nama  :stripii:

majstor

Za to se mi stariji sve manje približavamo žabama.  :stripii: :stripii:

baka

Krenuli camcima u Madjarsku u Baju na fisijadu i u Mohacu na granici nas neka dva idiota od madjarskih policajaca nisu pustili jer u prometnoj dozvoli od camca nema upisan datum do kada vrijedi registracija. Ne priznaju trajnu registraciju i raze neku medjunarodnu prometnu dozvolu koja kod nas u Kapetaniji i u Hrvatskoj ne postoji i nikad za to nisu culi. Ma jebem im sve po spisku djubrad pokvarena, smradovi jedni. Uglavnom, ponasaju se kao da smo najveci drzavni neprijatelji. Nikad vise.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

silure

mađari su specificni,ali u nekim stvarima nam mogu biti i uzor,imaju svoje zakone i nista ih ne hebe,ali kao ljudi su vrlo susretljivi,imao sam jako puno susreta s njimo sto poslom sto privatno...ali kukolja ima svuda,vjerujem kod nas i najvise od svih susjeda...u svakom slucaju na tvom mjestu isto bih osjecao nezadovoljstvo

majstor

Vidio prilog na TV_u o fišijadi u Baji. Velik događaj, puno ljudi. Baka, žao mi je što nisi uspio sudjelovati. Šteta. Bit će prilika.  :wave:

Jožef1

Veliki pozdrav svima koji su alergični na jedan sat unatrag  :icon_scratch: Taman se navikneš, opet promjena. Bauljam po dvorištu, kava, cigara, lagano tu i tamo se koje svjetlo upali u selu - ljudi idu raditi- već koji imaju posao. Čujem dolaze dječki iz Baranjske Čistoće, odnose smeće - jedini koji uvijek stižu na vrijeme i pošteno odrade svoj posao. Žena veli, nisi normalan, još je mrak.... a ja velim svima koji su izmslili pomjeranje sata naprijed-nazad : Toliko su vam crne duše, i pas bi vas promašio  :uf:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

jel to sad zadnje mijenjanje sata ili nista od toga sto se spekuliralo?  :sha:
Brzi od Bolena.

šajzika

Koliko sam citao , zadnje.
Jedino jos da se dogovore na kojem ce ostat.
Audentes fortuna iuvat