Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

To nije za rubriku kad vas nece...vec kad te boli uvo za čamac...Bili smo kad...mislim u ponedjeljak na kafi ujutro ....on je bio potopljen...šteta...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Da ga pitaš o prodaji tražio bi kao za Abramovićevu jahtu a ovako propada

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

madmax

šajzika

A zasto policiju?
Covjek uredno platio vez. Plovilo pluta, uredno vezano. Ne vidim tu nikakve probleme.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa da uredno pluta  :stripii: :stripii: Ajd vidi tko je vlasnik pa da otkupim...spao sam samo na tri čamca  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Znas da je Buhin precjednik tehnicke komisije. On ima sve info.
Motor je neki cvajo ak se dobro sjecam
Audentes fortuna iuvat

ps

Kao u udruženom zločinačkom pothvatu, šajzika potapa čamce, maverick pomaže"nesretnim vlasnicima" pa ih otkupljuje, a Darko daje blagoslov. :rofl2: :rofl2: :rofl2:

mlb

Bar mu se neće skupljati alge na peti!  :icon_biggrin:

Resavac

šajzika

Ne znam gdje bi ovo stavio , kad vas nece ili kad vas hoce , zasto bas ja ili bolje se rodit bez q nego bez srece.

Poslao mi kolega sliku ,a na njoj moj camac u zraku , mislio sam  kako mi se nesto podbilo pod camac i podiglo ga. Bio sam na poslu i ovlaš sam pogledao sliku da bi dosavsi poslije posla uvidio pravu situaciju,

Podbilo mi se nesto pod camac, to nesto je moj vrli komsija kojem je camac potonio bar 5. put u zadnjih par godina. Teski limeni drk cikl sa t4 , uvijek na vezu i samo rdja i trune.

Naravno , kako je prednji kraj podignut tako je zadnji kraj blizu vode i postoji vrlo lagana mogucnost da unesreci i mene.

Morao sam odvezat moj camac a zapravo ga je on jedino drzao da ne krene. Smogao sam malo hrabrosti i skoro sam se zajebo kao rjetko kad u zivotu. Kako je taj camac krenio, poceo je jos vise podizat prednji kraj i bio sam tik da pocne preljevat voda u camac, pa smo krenili zajedno kao jedna homogena teska masa, udarili u flos i onda me zbog protoka i mase krenilo okretat kao kad gledas yt clipove na netu. Oce ga srolat i potopit pod svaku cijenu . Tada sam kao pravi kreten , krenio kontru rukama drzat i nakon minute se limenko odvojio , opizdio po motoru tako da je pukla plastika na zrcalu gdje se sarafi motor.

Ne znam sta bi nadodao , dal da se smijem ili da placem. Motor sam pregledao ovako po mraku , izgleda da nije dobio , zrcalo nije otkinio . Manja steta na camcu i kapi motora koju je poglavica nedavno farbao .

Na Neptunu zasad 2 camca potonila. nije dobro a takav protok Drave mislim da nisam nikad vidio u zivotu.

Ovo je slika nakon svega, iza se vidi flos gdje me nabilo .

a ovako izgleda situcija na vodi

evo malo slika i stete

Sutra cu otici jos po danu da pregledam i provjerim jel sve u redu.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Podbijanje čamca pod taj ponton je  ozbiljna stvar, tako su mnogi nastradali...smatraj se da si extra dobro prosao...plus brodovi iza...male su šanse da bi danas tipkao na forumu, ali kontam da bi jeli neku guzvaru...S obzirom na okolnosti ja tu ne vidim nekih prepreka da se komsiji udjeli batina  :stripii:  pogotovo sto spada u skupinu ponavljača...Takvi samo nanose stetu drugim u svojoj okolini...ugrozavaju i nas i nasu imovinu...kod mene u blizini takvi vrlo brzo napustaju teren...A ostalo..ofarbacemo opet koga j...

pajdo77

Tog bi ja posjetio sa aku brusilicom i napravio mu kocku 50×50 cm na pola tabana pa miran i on a i ja.

šajzika

Ma da znam koji je , hebo bi mu kevu.
Dodje obici camac samo kad mu jave iz Neptuna da je potonio.

Nekoliko puta sto je potonio nakon kiše, ostane plutati zavezan ali sad je ocigledno protok i tezina tog svega bila prevelika i sve je to popucalo i nanjelo na mene.

Sve u svemu, koja je to sila i kak je to sve krenilo, dobro sam prosao.

@pajdo77

Otisao je taj camac. Nema ga vise. Ako ga i vrati, rjesit cemo to na Neptunu. Ne trebaju nam takvi
Audentes fortuna iuvat