Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Kugla

Susjed  :ok: al ove stvari samo skidaju stres, treba ga se u potpunosti riješiti

Darko

redovnim skidanjem ćeš ga se i riješiti  :hi: , moraš samo biti uporan i neodustaj  :ok:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

raso

Kugla, probaj sa biciklom. Svaki dan sat vremena ili 10 km bicikliranja i kao novi si :hi:

Kugla

Da oće banka propasti, onda bi lako i biciklom se vozao, i sve ostalo  :stripii: :stripii:

maverick

Znas kad je ono jednom kugla kupio bicikl pa točak izdrzao pol ulice  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Bemti kako imaš pamčenje, al odmah sam to riješio i sad je odličan, samo rijetko ga i koristim, kad dođe lijepo vrijeme doletim na kavu sa njim al kako ću kući ne znam  :stripii:

raso

walpy

Citat: Kugla  u Travanj 09, 2015, 21:19:17
Bemti kako imaš pamčenje, al odmah sam to riješio i sad je odličan, samo rijetko ga i koristim, kad dođe lijepo vrijeme doletim na kavu sa njim al kako ću kući ne znam  :stripii:
Haha!
Kume volio bi jednom popiti kavu sa tobom al da dođeš na bicu!!!!!
Haha...
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

miha

Stepa

A što se vole nabekeljit na tuđi racun :stripii: cudo jedno  :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Kugla

Jel vidiš ti to Stepa, evo i kum me hebe, e kume kume, ovih dana kombi ide na malo popravka pa ću biti osuđen na bicikl

Stepa

Uzmi ti njima mjere duzinu i sirinu da vidimo da li ce se onda bekeljit  :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Kugla

Izmjereni odavno  :stripii: ali kako stvari stoje firmu preusmjeravam u sasvim nešto drugo, jer ovo sa sanducima debakl teški