Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

idem kući sa posla i 100 metara od kuce mi izleti komšijin pas udarim ga razbijem auto ...je..m ti sreću  :BangHead:

šajzika

to ti je zato sto si drugima brojio smudjeve  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Zamjerao pokolj smudeva a on skinio sa lagerice covjekovog najboljeg prijatelja! :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

dravski pecaros

Citat: Smithwick maniac  u Studeni 02, 2015, 17:57:34
Zamjerao pokolj smudeva a on skinio sa lagerice covjekovog najboljeg prijatelja! :stripii:
pas je ziv i zdrav i zbog toga sam sretan..steta ce se popraviti ali neću imati auto a htio sam ici napraviti i ja pokolj smuđeva kod poglavice u šor  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

šajzika

pasoubojica  :stripii: :stripii:

kontam da je pas odsetao  :stripii: :stripii: :stripii:

ps. eto preduhitrio me  :uf: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

ps

Prijatelju, hebo ti svoje selo, treba Vam poslati šintere.Prije par godina sam kod Vas u centru autom udario psa (šteta, a joj), nije bio ni čipiran, da nađem vlasnika.Tre ba staviti na ulazu u selo znak, sličan onome divljač na cesti.

dravski pecaros

Citat: ps  u Studeni 02, 2015, 18:04:58
Prijatelju, hebo ti svoje selo, treba Vam poslati šintere.Prije par godina sam kod Vas u centru autom udario psa (šteta, a joj), nije bio ni čipiran, da nađem vlasnika.Tre ba staviti na ulazu u selo znak, sličan onome divljač na cesti.
trebo si mene nac ja bi odkrio ciji je

maverick

Drzi se ti kerova...odlicno ti ide  :stripii: mani se mog sora  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Studeni 02, 2015, 19:34:57
Drzi se ti kerova...odlicno ti ide  :stripii: mani se mog sora  :stripii:
a cuj u nedjelju dolazim biciklom  vatati smuđeve....  :stripii:

dravski pecaros

sve ljepo kratko traje....danas žena sazna da beba nije uredu i morali ju odstraniti.... :BangHead:

vatrogasac

Dravski bas mi je najiskrenije zao, nazalost i sam sam to proso prije nekoliko godina pa znam otprilike kako ti je

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Šta reći nego da mi je iskreno žao.

mossi

Dravski..  :crybaby2:

Ja danas skratio japanca .. sutra ću da vidim da li se može iskoristiti gornja sekcija u kraćenoj varijanti ili total  :BangHead: :BangHead: :violent1: :BangHead:

Razmerio, skraćenje nemoguće, pregrubo sa 1,5mm na 3mm.  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

ps