video klipovi o lovu smuđa .

Autor dus, Travanj 22, 2013, 21:36:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

yopatami1

Sjajno pecanje borbenih riba u prelepom ambijentu
(forica je u držanju strune preko srednjeg prsta )

Males

Pozdrav kolege, obećao sam u temi “bio sam na pecanju” da ću u narednih par dana objaviti snimak od prekjuče. Danas sam završio sredjivanje i uklapanje nadam se da će vam se svideti. Uživajte u gledanju!
Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

pajdo77

Vidi prostora u čamcu. Nikakvih konzola,sto boksova,možeš plesati u njemu,milina.

dravski pecaros

maverick

Mozda je i bilo ali je zanimljivo svakako

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

maverick

Oba videa su dobra i daju jedan ozbiljan osnov za varaličarenje smudja...ja sam ih pregledao po nekoliko puta i volim ih pogledati uvijek kad naletim  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Da ok objasni čovjek to su novi od prije par dana

mlb

Je , dobro razmišlja , ali jako griješi o vidljivosti na dubini!! Recimo na dubini od 7 metara na samom dnu (pjesak) se bolje vidi  zbog odsjaja nego u nekom međusloju od tri do 6 m!! To sam se osobno uvjerio kad sam gledao snimke sa svoje vater wolf kamere!

maverick

Mladene...ti se sluzis ne dozvoljenim sredstvima  :stripii:

mlb

Jbg došao mlad i zelen na novi teren a svi šute i kog god pitaš za savjet pravi se lud pa sam odlučio na teži način naučiti!! :icon_biggrin:

pajdo77

Snima ribe sa kameru. Bože,Mladene pa ti si voajer  :stripii: