video klipovi o lovu smuđa .

Autor dus, Travanj 22, 2013, 21:36:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kockar

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

vedro

genjura

priređivao sam sebi malo prednovogodišnje atmosfere  da se malo friziram za doček  :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Drugi video izgleda tako nestvaran, dno bez travke, "spaljena zemlja" bez ikakve ribe osim smuđa. Ne da smuđ ne bježi od kamere, ronioca, reflektora, nego grize rukavicu i napada kameru, ili su navikli na često snimanje, ili su to neki munjeni smuđovi.  :dontknow:

zvona

A ono tamo mi se činilo da je ikra i da mužijak brani gnjezdo..inace bi uteko e sad

maverick

Drugi video snimljen na Adi Ciganliji.....

mossi

Jel to negde na moru?!  :tongue3: :stripii:
Čim ne beže, mora da su i druge ribe u blizini ...  :rofl2:

Odličan video!
Skinuo ga u ličnu kolekciju!  :icon_thumright:

šajzika

malo ubijajuci monotoniju gledam kao pravi internet pecaros kako drugi pecaju  :rofl2:
cist malo razbibrige, nije neki ekstra video, onako zdravo po seljacki

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Gledao sam tu emisiju davno na tv-u,taj stari ko da mi je bratić,puno priča a slabo hvata :stripii:

šajzika

Neznam jesi gledao ovu , mal se ponavljam al nema veze

meni najjaca epizoda cari ribolova,
Nas covjek, nasa voda i RJ ovi šedovi  :stripii: :stripii: :stripii:
morao sam je opet pogledat, covjek super objasnjava  :ok:
http://media.rtv.rs/sr_lat/cari-ribolova/8695
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Sada sam pogledao. Kako kažeš čovjek sve jednostavno objasni bez filozofije. Koliko on daleko baca od obale a ja bi da sam tamo bacao u obalu u ono granje i prođe pola dana dok on namota tih par metara strune,ja bih dotle već pet puta zabacio. Mora da sve radim naopako :stripii:

Batica

Kako rade rusi, vidite velicinu seda