komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

a koja temperatura ce im doci glave...mraz  ne vidim uskoro
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ove temperature koje prognoziraju ovih dana ih sigurno neće uništiti, neko zahlađenje sa kišom od četvrtka, ko zna možda ih malo sredi

Mornar Popaj

Jutros je bilo 7 stupnjeva, mrak pada sve ranije i noći su sve duže i hladnije. Znači, komančerosti arivederći do poslije prvog maja  :wave:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

tole

da, brzo će se to regulirat..... :mt1032:

maverick

U sumrak danas bilo komaraca i to neki debeli  :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

To su muški, oni ne bodu. :stripii: :stripii: :stripii:

dravski pecaros

i ja na karašici primjetio da letaju

mossi

Da i prekjuče su se vrzmali, sad će krvopije!  :pirate: :pirate: :pirate:

maverick

Kod nas su obecali ove godine neke nove metode...vidjecemo sta ce biti

ljuska

ništa se ne hvalite kakvo je stanje sa komarcima kod mene u Bjelovaru koda ih nema bar za sada

maverick

Tamn su počeli fino zivcirati , od najavljenih novih metoda za sada kako sam ja to shvatio nece bas biti nesto....tretirace grad i donji grad, a mi s ove strane cemo valjda i dalje imati isti problem. Čujem da lokalno neke barice tretiraju, ali to sve nema smisla jer kod nas uz vodu je mali milion zaostalih bara i to solidne veličine....u svakom slučaju za tri dana ce nam nastupiti veliki problem

ljuska

a kako je na čamcu jel napadaju možda za vikend dođem u ribolov pa da me ne iznenade komarci

pajdo77

Sada sam došao sa vode nema pola sata. Išli su špricati sa baranjske strane od Podravlja pa nizvodno. Komaraca ima ajme do pola deset a poslije možeš u gaćama sjediti. Fino je toplo, nema vjetra,pun mjesec, voda kao ogledalo. Može se komotno pecati cjelu noć.

maverick

I kad ih je najviše u čamcu na koji metar od obale pomaze raidov fenjer....

pajdo77

nemam ti ja tu napravu, ja imam onaj stik i ono čudo od spirale.