komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

kugla pa jel oni misle da smo mi mutavi pa ne znamo jel oni to rade kako treba ili ne.pogotovo mi što smo stalno kraj vode.šta se sad ne klinče "rezultatima"? Inače su ih pune novine,čim se nešto pozitivno desi svi si pripisuju zasluge a sad šute kao da ne kažem tko.eto odoh u politiku a najveća briga komarci nam ostaju,da jedan dan nakon špricanja nema komaraca pa bi reko ajde sredstvo traje jedan dan i dobro. Ali ovi špricaju a ovi ni da se zakašlju.onda nemoj špricati i te novce uplati djeci za topli obrok u školi ili slično.

Kugla

Pajdo što da ti kažem, Oni koji su nadležni provedu javni natječaj, prolazi najeftinija ponuda, a da bi bio najeftiniji kako da i još otrova za komarce staviš u dostatnim količinama, jer ja se sječam kao klinac davno prije rata kad bi špricali iz aviona satima je smrdilo i nisi mogao van, i naravno ni komaraca ne bi bilo, a sad nakon sat vremena grizu kao d aih nitko nije tretirao

mossi

Dunav Apatin juče od 18-22h,  ima ih u punom broju 10/10, ali grizu 7/10.
Znači da još nisu dobili prave zube, ako ih uskoro ne umlate ... nahebali smo.
Inače bilo je dosta toplo veče i bilo je komaraca do skoro 22h.

ibro dirka

zato ja ne idem na vodu prije 22 h. Nađe se poslije gdje koji i to je to...

mossi

Nismo bili na vodi neko vreme, a tada ih nije bilo.
Juče je jednostavno bio takav dan. Od smudjeva nula poena.
Ja 2 udarca mrljava i jedan lep, realizacija nula poena.
Najverovatniji bucovi..  :uf:

šime

zato sami uzeli stvari u svoje ruke

šime

u suradnji sa srpskim avionom

mossi

Taj ili taki avion me je nadleteo pre 10-tak dana u marini Apatin 2-3 puta i izbacivao neko sranje od kojeg sam kašljucao ceo dan.  :pirate:
I sad komaraca u marini ima najviše.  :takoje: :BangHead: :violent1:

E sad nemojte da vas nisam upozorio ili je već kasno ..  :tongue3: :BangHead:

pajdo77

Evo vidi kako to nešto sitno curka iz tih njegovih pipa,više curi iz ove moje na dvorištu a zatvorena je i sad bi to trebalo umlatiti ovih nekoliko komaraca što se klinče okolo po slavoniji,baranji i podunavlju

Kugla

Ima ih previše, najgore je kad idem do auta pa nema veze koliko je sati kad malo prođem kroz travu užas, sinoć kad smo išli kući kum i ja 10 m do auta i tih par minuta dok smo popakirali stvari u auto užas koliko ih je

No

:uf:  nevjerovatno je kako tako mala životinja može biti tako plodna.  čudo jedno

miha

evo prskaju u belišću iz auta ...al bolje ikako nego nikako.... :clap2:

mossi

Ja mislim da su ovi u Apatinu prvo bacili neku primamu, a posle će sve da nas pobiju!  :violent1: :eek: :veryangry:

maverick

Na dunavu sam. Lampioni rade od podne. Psihijatrija. Kolega pored pije tablete za zivce  :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Izgleda da će biti topla noć bez rose ... drugim rečima nahebali ste.  :icon_scratch: :veryangry: