komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Nema ti toga.
Kad vozim po zapadnim zemljama uopce nem musica po kamionu kao kod nas.
Kazu pametniji od mene da je to sve unistena priroda
Audentes fortuna iuvat

mossi

Ravnica: bube i komarci.  :uf:

Koliko puta smo išli poslom ili privatno ispod Beograda, gde po koja buba na šajbni.
Čim se udje u Vojvodinu, mogu ih špahlom skidati.  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

maverick

A ima nesto u tom sto sajzika veli...unistena sva priroda...a evo na vodi sam i smudj se pravi blesav hehe a nema ni komaraca....i tako je par dana. Cim suha vecer i komarci ubijanje od ribe. cim vlaga i nema komaraca nece ni smudj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Danas u glasu počelo prepucavanje tko je kriv zbog najezde komaraca, samo pljuju jedni po drugima,nitko nije kriv. Jedni pilaju da nisu mlaznice na avionima dobre,lani su imali dva topa na autima za zaprašivanje a ove samo jedan. Ovi drugi opet ovima udaraju kontru. Pa tu ne zna čovjek tko pije a tko plaća. Znam samo da su dobro plaćeni da ne rade ništa ili bar ništa učinkovito.

Kugla

Pajdo zna se, oni piju a mi plaćamo

pajdo77

Kugla moj da oni piju,pa to brate loče na našu grbu. Žao mi te djece najviše,kako mu dokazati da ne može van na igranje jer budalaši ne rade kako treba svoj posao. Gledam klince a oni jadni ko da ih je netko pregletovo, svi se bjele kako su ih roditelji mazali tim kremama da smanje iritaciju i svrbež poslije uboda. :no:

Kugla

Znam Pajdo i moj mali sad već shvatio i sam poslije 6 bježi unutra, no da ne odemo predaleko sa temom, ovih dana kako je malo pala temperatura i ima malo vjetra kao da ih je malo manje

pajdo77

Pa ujutro je desetak stupnjeva sto nama sa jedne strane ide na ruku a kada opet pogledam kakvo je to ljeto kada ujutro možeš kaput navući na sebe. Razumio bih ja da su ti komarci došli odnekuda brodom pa ih vidimo prvi puta i ne znamo ni kako ni šta sa njima. Ali ovo je svake godine sve gore a nema pomaka na bolje,ovi kao da su sa marsa pali a cjela slavonija i baranja talac njihovog neznanja. Pa mi ne živimo kao ljudi cjelo ljeto,ograničena ti je silom prilika sloboda kretanja i boravak sa djetetom u prirodi. Hajde idi kao i neki otac u istri na primjer po promenadi kao što on ode sa svojim djetetom na sladoled i sjedi na klupu kraj vode kao on. Hoćeš šipak a sve zbog nečije nebrige. Mi smo zadnja rupa na svirali ma tko god bio ovdje na vlasti.

baka

Bio sam jučer predvečer do Aljmaša i gledam kako nikog živog nema vani. To stvarno nije normalno što je komaraca. Neki dan čitam u novinama kako su tamo za jednu noć u samo jednu klopku uhvatili 22032 komarca! :eek: Kažu da nikad nigdje do sada nije uhvaćeno toliko komaraca. Pa tko je to izbrojao!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Neki dan špricaju tim avionima...kiša sitna pada....pa ja bi sad gradonačelnika koji je obećao da će ih rijesiti priupitao malo kako se živi...ide li na pecanje i tako to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Čuj Bake tko je izbrojio te komarce? Pa koliko je tamo zaposleno svako izbroji svog i gotovo brojanje čas posla. :stripii:

maverick

Za one koji idu preko po cigarete i slične stvari....BROS, sredstvo u spreju i s pumpicom, dosta jeftino a djelotvorno....sprej 13-14 kn a onaj klinček s pumpicom manje od 20  :ok:

pajdo77

večeras ih za divno čudo nije bilo za razliku od jučer.sad jel zbog toga što je jučer avion špricao ili zbog toga što sam zapalio hrpu spirala ne znam. uglavnom milina čim ih nema.

maverick

Ja se probao "probiti" do čamca prije dva sata i odustao  :uf:

pajdo77

ovaj moj potez špricao avion sinoć malo po baranji i prema Nemetinu. O šest do malo prije ni jedan me nije čvoknio u čamcu a vidim da i po bentu ljudi hodaju onako laganice i ne mašu rukama.