komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Joj jedva cekam kad krene kuknjava za mjesec dana, kak nije normalno, ko ih izmisli,  imam 4 kapi krvi ukupno, nisam pčelar majku mu itd itd
Sam cu copy paste zadnji post
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pajdo je esekerski dinosaur..komarci...njemu su to kućni ljubimci  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: pajdo77  u Travanj 21, 2018, 02:57:41
Kad me ubode komarac ja sretan ko Nova Godina. Ne zato što volim te male beštije nego što znam da je stiglo toplije vrijeme,nema više kape,dugačkih gaća,dva para čarapa i onog depresivnog sivog neba nad glavom. Pa Slavonci smo,nismo curice,m smo navikli na suživot sa krvopijama  :stripii:

:hi: Molim da se uvaži ovaj post s respektom, gospon Pajdo je ranim jutrom dobre volje, Obrati pažnju na vrijeme kad je poslao post   :ok:
ili hoda u snu i piše po forumu.   :stripii: :stripii: :rofl2:

maverick

Prije bih to nazvao ...željom za prvim mokrenjem... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ja sam uvjerenja da je Pajdo ranom zorom već bio na vodi, jel tako Pajdo?

pajdo77

Treba iskoristiti svaku tisućinku od ovih 50 godina što mi je još preostalo  :stripii:. Planirao sam plovkaririti ali voda je baš blatna

majstor

auuuu, onda je meni ostalo 45.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Majstore,ja od kad sam se prijavio na forum meni piše 50 godina  :stripii:zato što je Šajzika moj legić. Kad se poželim osjećati mlađe ja odem na forum kad tamo piše 50...i tako iz godine u godinu :rofl2:

No

:uf: Pajdo, pa ja sam još mlađi, 49  :stripii: :stripii: 

majstor

Pa i red je da od 50 krenemo unazad, barem po pameti.  :uf:  :stripii: :stripii: :baba:

Mornar Popaj

Jučer bio na Dunavu, komaraca kao da nema.
Nešto malo krenu od 18:30 do 20:30 i to je to.
Ujutro digod koji, cijeli dan presjedio kratkoj majici i šorcu.
Od kemije sam koristio samo Szuku kremu.
A sjećam se nekih godina kad sam nosio mrežu protiv komaraca,
kombinezon, gumane čižme i rukavice. Plus kemijska sredstva.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Kod mene su jucer dimili a danas je tako kako si ti sjecas....za popizdit je...ne mozes raditi u dvoristu

maverick

pajdo77

Sinoć ih je bilo na obali jedno vrijeme,nadam se ne tih zločestih.

Debeli šef

ovo baš i nije zajebancija,
14 oboljelih u osječko-baranjskoj županiji, ako se malo poigramo matematikom da oboli samo 1% zaraženih ispadne čak 1400 zaraženih ove godine, što je priličan broj za godinu u kojoj komaraca - nema.
nego nešto mi je drugo čudno, otkud tolika virulentnost komaraca, jer ako se bolest ne može prenijeti drugačije nego ubodom komarca, kolika je vjerojatnost da komarac ubode zaraženog, postane prenosnik, pa zatim zdravog? ili pticu, koje su navedene kao rezervoar virusa?
znam da komarac u pravilu ne bode dva puta. ako se napije krvi koristi njene bjelančevine za proizvodnju jajašaca, izleže ih i ugiba.
nešto mi tu ne štima.