komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

razmjenite brojeve na pp...ako nadjete tu mrezu za celo telo... :icon_biggrin: kupujte...sam ne znam sta ce mi reci suseljani kad me vide u tome  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

marinela

Naše selo malo je naviklo i na veća čudesa nego što je ovo odijelo pa ne brigaj previše....već vidim odmahivanje rukom u stilu opet oni šašavi pecaroši  :icon_biggrin:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

Ma da..tako ce reci tebi...a meni ce reci ah opet onaj glupi b........   :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Jbte danas grizu komarci ali grizu i babuške kilašice.Kada zbrojiš i oduzmeš svo ovo "zadovoljstvo " današnjeg pecanja dođeš do zakjlučka da smo svi opaljeni u glavu ,nas šest - sedam čamaca pecali popodne i zaštitili se svime i svačim od TOTALNE najezde komaraca i išlo do jedno oko pola 8 a onda totalna bježanija  sa elementima stampeda, ma ne pomaže niti nuklearna bomba, čini se da smo upali u  u leglo komaraca za jugfoistočnu Europu.Ma štapovi se nisu stigli razmonirati U Ž A S. Ovako što nisam nikada doživio naročito u ovo doba godine. He he evo o poslije tuširanja bridi sve ruke noge pa i čelempura .Bio lega dao prijedlog ono ajmo u koprive pa i grom tamo neče a kamoli komarci, htjeli ga udgurati u koprive jer nam se strašno rugao jer imao je neku svemirsku kremu protiv komaraca(vjerovatno ju Marsijanci koriste)ali kada je došao ključni trenutak najezde he he he  prvi na pokušaju da zdimi ali smo ga spriječili (postoji samo jedan ulaz i izlaz iz kanala),  i zaglavili na izlazu, ma vjerujte nije bilo onih koji su pazili da nekoga ili da te netko udari čamcem , ma kao u crtičima .Ha ha ha svi kažu da nejdu više tamo(već nekoliko puta) ali evo ih sutra opet ako uspijem to snimiti šaljem hi h i hi.

marinela

Hahaha ma neka...bilo bi im dosadno da nas nema

marinela

Šime ja sam utekla već u pet,bilo je nepodnošljivo!!!

šime

Ma doista ovo ne može se opisati ,ma nisam nimalo pretjerivao , ma to se treba doživjeti, ma na kraju smo izašli na živu vodu ako nas komaraca poprilično ,ali spram onoga je bilo zanemarivo.Na kraju smo se sami sebi smijali sa zaključkom da smo totalni luđaci

šime

Eto sinula mi ideja bez ljutnje bilo koga, ali one koji rade monitoring i one koje brane zaprašivanje komaraca avionima doveo bih ne gole nego onako obučene za tople dane samo pet minuta  i ostavio bih ih tamo, to kratko vrijeme , samo se bojim da bih bio optužen za ubistvo ili tomu slično, jer debelo sam uvjeren da živ ne bi izašao nitko. Ovako što samo avio tretiranje može biti učinkovito.Pa kada pogledam to je neke zračne linije 500-600 metara od grada onda smo nadrljali.

mlb

Dao bi im ja zabranu tretiranja!! Baš to što kažeš , skinuo bi ih do gaća i bacio u šumu pa nek vide!! Ali nije u tom problem , dobiju oni dovoljno sredstava za tretiranje ali polapaju lovu i onda čekaju zadnji tren!! :angry1:

miha

aaa u Belišću zaprašuju iz auta al dobro barem nešto  :hello2:

raso

Kod mene ne možeš u vrt otići.
Danas mi moja doktorica rekla da kad idem tamo gdje ih ima previše maznem bar dva sata ranije B vitamin i da onda ne bodu

miha

koji Osječko PAN žuju ili nešto treeče  :hello2:

turbler

zrinkoos

ma madjaeska suzuku krema im hebe kevu!!! provjereno!!!! all krema ne sprej!!!

vedro

Citat: zrinkoos  u Travanj 29, 2013, 20:21:32
ma madjaeska suzuku krema im hebe kevu!!! provjereno!!!! all krema ne sprej!!!
gdje ju kupiti? Koliko dode?