komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

Ekipa kakvo je sad stanje kod vas i tamo gdje idete pecati? Jel ovo avio tretiranje daje rezultate? Danas su letili iznad mene, nekog vraga su i ispuštali, nije kao prije da se dimi ko kad smo bili klinci, ovo je sredstvo skoro nevidljivo a i osjeti se dosta blaže... Da li djeluje? Jeste bili na vodi unazad dan dva? Ima li krvopija, da li se pecati?

maverick

Kazu da je bolje...bio veceras na promenadi...mozda ih nema milion ali ih i dalje ima jako puno.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

ja upravo dašao sa vode i ima ih bas fino onako,ali nisu agresivni kao neki dan,sada mozda 50ak uboda u pola sata dok prije tjedan dana bilo toliko uboda u 10min pa sam bjezo od njih ko od vraga i bolt bi se posramio sada nisam morao ni trcati...dapace ovaj dio dunava nisu spricali kolko znam

silure

da napomenem oba puta sam koristio onaj autan hehe

pajdo77

Za vikend će tretirati Aljmaš,Dalj i taj dio nizvodno a avionima će ih zaprašivati dok god bude potrebno..ili dok ne nestane love predviđene za te radne akcije.

Mornar Popaj

životni vijek im je cca 3 tjedna, a to znači da ih svakim danom ima sve manje.
Sunce im ne ide na ruku, za 10-15 dana bi ih trebalo biti upola manje.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

silure

blago vama nizvodno,ovdje od batine tocnije od sunjog carde pa nizvodno po sumama jos stoji voda u hladovini ljepo i crni se od gamadi koja ceka da se aktivita,tako da kod mene jedna tura ode druga nastupa nazalost...ali nema veze

pajdo77

Pa kada ih nisu dok su bili ličinke u tim barama tretirali onim ledenim granulama ili šta li su već. Prije par godina je tu kod donjogradske "Opeke" slijetao helikopter sa nekim spremnikom,punili ga tim ledom i pilot danima istresao taj sadržaj po Baranji. Zašto su od toga odustali vrag  će ga znati. Sigurno nije bilo na odmet mlatiti ih prije nego polete.

nekinho

Bio danas pecati na Tršćaku, uvjerio se i sam da komaraca nema koliko ih je bilo, znači tretiranje daje rezultate, pecanje podnošljivo bar bilo prijepodne, nisu me grizli, pomogle i Raid spirale zapaljene oko mene... :hi:

šajzika

Jesi bar nesto upeco :stripii:
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Jesam lega nekoliko deverika za prženje u ulju...
Biće za prste polizati  :hi:

rj

jučer tretirali Aljmaš ...danas ni jedan ebeni komarac ...nemam pojma šta su avioni izpuštali al su im ebali majku do temelja  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

hrvojeOS

...bio ispod Renova kad su prošli avioni...iako nisu direktno iznad mene,čamac i kabina ujutro su bili puni raznih krepanih insekata...komarci u tragovima samo...jedna spirala dovoljna

silure

kakvo je stanje na šetalištu uz dravu?! bjerujem da se sad moze mirno prošetati i popiti nešto navečer

maverick

Mozes popiti nesto jedino za živce.... :uf: Manje je to nego prije ali ih ima, sto više ides prema Josipovcu sve je gore....kod mene ni po danu ne mozes u šumu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"