komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Krema ima preko u Somboru koliko oš, spreja našli jedan samo

milan-so

Pa mogao sam vam ja rezervisati spreja, bem vas neorganizovane  :whip2:
I ne bi bilo puno skuplje, ja sam tek druga ruka ...  :toothy12:

Greys

Hehe, fala Milane. Zadnji puta smo pazarili par komada, za nas i dio ekipe.  :icon_thumright:

mlb

I ova jedna je bila tek dopuna postojećih zaliha tako da nema brige!! :thumbsup:

maverick

jučer na Dravi...komaraca milion..jedino se ona 3M krema odupire koliko toliko
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Kod nas je podnošljivo, osim onog udarca od 20-21h kada su jako napaljeni ... Al pošto se meni Suzuki već ubacio u krvotok onda nema toliko problema  :icon_biggrin:

Tićo

Da se nije nešto drugo ubacilo u krvotok, da se taj protivotrov ne zove slučajno Šljivovica  :icon_cheers:

milan-so

A ne ... nikad šljivovica ... Medjutim, sa breskvom, kajsijom i dunjom postižem olimpijske rezultate!  :glasses9:

maverick

Milane...kajsija je vrh  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Svidja mi se kako razmišljaš  :occasion14:

Tićo

Izbor ti je odličan pridružujem su  :occasion14:

raso

Kajsija i viljamovka :beee: :beee: :beee:

Greys

Rašo, ti nepiješ  :toothy12:

raso

Ja više ne pijem
Velika zračna bitka je u toku, komarci pružaju žestok otpor :be happy: :be happy: :be happy:

Slaven

Pivo je dokazano da jako pomaže zbog D vitamina u njemu. Samo treba veču količinu popit npr 4-6 kom i nema problema sa komarcima, m koža luči nešto što ih odbija, m te boli k... za njija :thefinger: