Shimano Twin Power

Autor TonyC, Studeni 19, 2012, 10:22:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

TonyC

Ima 3000-darku PG - polovnu kupijo  , 2 sezona po 50 izlazaka godisnje , služi atomski !!!!!!!

Rajo

FA , FB , FC u veličini 2500 . Neznam što reći o rolama a da ne pretjeram u hvaljenju . Bez komentara . Aspire sa slike će u prodaju kako bi kupio novi twin koji snimam već duže vrijeme .

TonyC

maverick

ako se kupuje preko ovih trgovaca...cijena je izizetno povoljna i nema bolje kupnje...kolega mi svakodnevno peca na dunavu s njom i to nekom malom, mislim 2500...udara je svaki dan...sve nekim velikim glavama...i kad je istrosi nakon koju godinu...kupi novu i udri dalje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

a inace imam takvu kao tonyc i 5000 sw ta se naradila....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

genjura

ja sam još uvek na jednoj fb 4000  .što se mene tiče zadovoljan :be happy:

Rajo

FA 2500 stara 10-ak godina . Vrti teške đigove večinom 20-60 gr. + silikonac , čupala panjeve , ribe i ribice , potrošila špage i špage , s time da je nepazim baš ni malo i još uvijek vozi savršeno . Jedini kvar do sada je bio poderan ležaj na roleru ( dio po kojem prolazi upredenica na špulu ) a taj ležaj naručio preko ebay-a i platio 35 kn za 10 komada a i podmazao sam je sigurno 4-5 puta .  :notworthy:

Šara

Ne znam koliko je FA jaka, ali ja samo 1 na Dunav izašao sa 2500 stradicom i nikad više.
Glave su bile 21-28 gr...pravo mučenje.
Po Shimanu (moje mišljenje) optimalno 4000 veličina, za Savu - Dunav.
Od TP-a vrtim još starog XT 4000, radi bez greške, nikad otvaran.

Ervin

Jedini Shimano stacionarac koji mi je ostao u kolekciji je baš taj stari Twin XT 4000. Radna mašina za malo teži džig.

Lomnica_city

Citat: Rajo  u Studeni 19, 2012, 16:35:23
FA , FB , FC u veličini 2500 . Neznam što reći o rolama a da ne pretjeram u hvaljenju . Bez komentara . Aspire sa slike će u prodaju kako bi kupio novi twin koji snimam već duže vrijeme .

I pogresices, bolje prodas FB TP-a, nego Aspire koja je dosta bolja...

Rajo

Znam druže al ako pratiš abecedu onda  :nono: , sentimentalna vrednost  :icon_biggrin:

Lomnica_city

Zbog abecede bi se odrekao best buy masinice od Shimana jos od pojave F twina pre deceniju (ako ne i vise)? Bolje skupljaj kintu pa kad bude sklopices ih po abecedi, a onda ce Aspire da sahrani celu abecedu!  :alas:

Retfalački mačak

Naručio jednu 5000 sw, preko jednog našeg člana-da ga ne spominjem, ali mi je nešto sumnjivo.
Čini mi se da RJ ima pravo kada kaže da kum nema pojma.  :3some:

maverick

Panic kaze da trenutno nema  :icon_biggrin: i nadji bolji nacin da me posvadjas s kumom  :icon_biggrin: