Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

Mljeveni i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

pajdo77

Drava će biti drek kao i lane

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Ma kontam da ce biti ok..."majske" vode su ovakve i bolje da ih ima nego nema...A mozda se nesto i izmrijesti...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Jedino mislim da ce biti puno komaraca

Poslano sa mog SM-J415FN koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

A neeee...stavice one klopke  :stripii:

pajdo77

Nećemo i tako prirodu,voda će bit do biciklističke,temperatura 12 stupnjeva,kiša tri puta dnevno. Tko je lud van ako ne mora  na to vrijeme

Mornar Popaj

Nebi bilo loše nabavit koji metar drva za 7. mjesec

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Garofeeder

Sad je prilika, Dunav valja klade. Taman suho do srpnja.

pajdo77

Dobro i kažete. U neka normalna vremena sam se več gulio krajem 5-og mjeseca,sad strepim koliku ću ratu plina dobiti.

alex7777

Pajdo sam cvilis , di ti je mladost  :stripii:

pajdo77

Otišla niz rijeku

maverick

Ne zezaj...dug je još put pred tobom..bice tu jos puno ljeta i zima... :occasion14:

pajdo77

Pecao do prije 20-ak minuta. Počeo u pola jedanaest pa skoro do tri. Jedan peš i jedna kesega ko dlan,dva pecanja za to vrijeme. Piri ajme,pada stalno. Jesensko vrijeme a ne kraj svibnja. Gdje je riba pojma nemam. Nekad se na ovu vodu u vrbama znalo i babuški uhvatiti. Sad mrtva voda. Gdje se razvukla ako je ovdje uopće ima ja neznam.

smudjoslav

...Pecas verovatno na feeder, voda je trenutno velika ali ne I nepovoljna za ribolov... Mnogo kukas , ili stvarno ne lovis ili se salis kao I u drugim temama... :icon_thumright:
Ako je ovo prvo, menjaj tehniku ili hoby.... :stripii:
Riba je u obali na 3m. I isto toliko udaljena od iste...Pecao sam par puta na Dravi I bolonjezom I feederom I sit sam se napecao deverika, mrena I jos nekih vrsta iako nisam trosio neke kolicine hrane...Smattam da je  Drava top voda za plovak I feeder... :hi: