Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

Goran, No i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

tutnja

Jedan lijepi za dobro jutro, kad već štuka neće..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

tutnja

Konačno!
Malo je preduga "pauza" bila, pa još danas cijeli dan kiša i vjetrusina.. malo se primirilo i ajmo na noge lagane

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

pajdo77

Ja se vratio. Pipa a neče uzet i tako par zadnjih dana. Nema tu sreće dok ona ne ode metar dolje,ako ode

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

tutnja

Nisam ni otišao
Opet vjetar pojačao na 30+ km/h, kiša bar svakih pola sata.. neisplativo uz svu volju..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

miha

Citat: pajdo77  u Kolovoz 08, 2021, 08:00:20
Ja se vratio. Pipa a neče uzet i tako par zadnjih dana. Nema tu sreće dok ona ne ode metar dolje,ako ode

protok ti je žestok procuriš dok kažeš keks ....

pajdo77

Kočim ja al da je brza ko potok bome je

dravski pecaros

Stanje se popravlja,voda se čisti red je da se malo zabavu i uživa

pajdo77

Ajde neka,ne ponovilo se

mlb

Kod vas će se to kud i kamo manje osjetiti jer se veća količina vode od same karašice uljeva iz vučice!!

SMT

Nisam bio… Još sam na vodi…

Ustao jutros u 05 h, okupao se u moru i lagano put pod noge… 10-12h lagane vožnje, kolone auta   
Po 5 km, 40 stepeni, klima ne može ohladiti…. kitovi, ajkule, orade, nista… nije to za mene, ne radi me…Meni rekli,” to ti je more tu se kupas i to je to, ako ti je dosadno skupljaj školjke” , niko pecanje nije ni spomenuo…Hvatao samo boju, nisam bas zadovoljan… Kako ću biti, kad sam po ceo dan u plaznom kaficu…Rek’o gde je 500-600 km, Aj da dodam još 100 km, produžio do svoje bare ne bi li uhvatio još malo boje, da ne kažu sutra na poslu da sam se u podrumu suncao… Dodjem na Marinu, nemam goriva… Da mi ortak iz svog čamca, posto zurim… 3-4 l, biće dosta… Ma kakvi, nisam stigao, mrak me uhvatio…

Od tih morskih zezalica, ja branzina držim za slatku vodu… Kažu da nije za to, ne znam…

Ja lupim kontru posle prvog udarca… jel grešim nešto!? Sad već malo i zevam, stigao me umor…

nekinho

No

Citat: SMT  u Kolovoz 15, 2021, 21:11:36
Nisam bio… Još sam na vodi…

Ustao jutros u 05 h, okupao se u moru i lagano put pod noge… 10-12h lagane vožnje, kolone auta   
Po 5 km, 40 stepeni, klima ne može ohladiti…. kitovi, ajkule, orade, nista… nije to za mene, ne radi me…Meni rekli,” to ti je more tu se kupas i to je to , ako ti je dosadno skupljaj školjke ” , niko pecanje nije ni spomenuo…Hvatao samo boju, nisam bas zadovoljan… Kako ću biti, kad sam po ceo dan u plaznom kaficu…Rek’o gde je 500-600 km, Aj da dodam još 100 km, produžio do svoje bare ne bi li uhvatio još malo boje, da ne kažu sutra na poslu da sam se u podrumu suncao… Dodjem na Marinu, nemam goriva… Da mi ortak iz svog čamca, posto zurim… 3-4 l, biće dosta… Ma kakvi, nisam stigao, mrak me uhvatio…

Od tih morskih zezalica, ja branzina držim za slatku vodu… Kažu da nije za to, ne znam…

Ja lupim kontru posle prvog udarca… jel grešim nešto!? Sad već malo i zevam, stigao me umor…

Molim glavne i odgovorne na forumu, da ovom članu dodijele čin pored  nadimka SMT  "Maestro sa dunava"   :ok:, isto tako molim ostale članove koji se slažu da to na neki način izraze.-   :icon_thumright: