Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Vrijeme super. Odmor za dušu.
Living your dreams, do not dream the life

Rap

smudjoslav

...Mogu da razumem da grickalicom odseceš brkove i spakuješ ga kao babušku ali zašto makazama ledjno peraje... :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

Da ne moze pobjec kad bude C&R
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Ja evo već više od 19 godina pratim i nikad da pitam i shvatim to odrezanje peraja...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Nije tema ali rezanje peraja se koristi kad se peca som na krupniji prirodni mamac, Pecali na velike deverike i ne mozes ih usenkati ako ih ne podšišaš. U kanti punoj vode skratis pomalo dok ne dodjes u fazu da pada lijevo desno...Tad najbolje imitira bolesnu ribu i laki plijen. Načičkaš je s par trokuka, zabacis tj odneses ju čamcem na mjesto gdje zelis zabaciti i čekas....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ovo nisam znao

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Isa

Znam čoveka koji grickalicom secne malo repnog peraja da bi obeležio ribu koju je uhvatio. Radio je to jedan period, mislim da više ne radi, obustavio studiju.
Hteo je da vidi u kojoj meri jedan te isti mu dolazi na udicu. Po dve tri godine ih je pratio, bukvalno na istoj lokaciji.
Rel je o somićima ispod mere.
Ne komentarišem ništa, samo navodim čemu sam bio svedok. A ovo za šaranče je baš sakaćenje.

Rap

SMT

Stepa

Malo slaninu izvrtit, pivo, dva i kinderbet :hi:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

SMT

Još se nismo posvadjali…

tutnja

Ne valja to ništa, nijedne daiwe u pogonu..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

Imamo samo one stare modele sto proklizavaju na niskim temperaturama… To su nam letnje masinice za babuške…Danas nije bilo minusa, mogli smo ih i poneti, umesto ovih plastikanera… :stripii: :hi:

Imamo daiwina odela i ja strunu na obe masinice, dosta je…

tutnja

Igre bez granica.. meni treba stići shimanka naručena za daiwin štap, pa nek rasprave međusobno tko je tko
Samo je pitanje koju strunu da im stavim kao posrednika za "mirenje"

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk