Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

Mljeveni i 3 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: retfala  u Siječanj 01, 2023, 14:50:07 Dođe ti da prodas camac pa da i ti krenes na Karasicu :stripii:

Nikad nikad i nikad. Upecat ne moram ali otici malo camcem je jedan osjecaj koji je tesko opisati nekome.
Jedna vrsta avanture  , nacin zivota. Od malih nogu sam u camcu i svi moji prije mene su imali camce. Sve moze al camac mora biti.
Neki mir i spokoj je u meni kad znam da je dole i da ceka.

Otici ujutro  u 5 dok moji spavaju par km uzvodno s termosicom kave i lagano piti kavu i bacakat voblercica ne bi li prevario kojeg klena ili bajina. Vratim se taman dok se moji bude i nastavlja normalan zivot a meni baterije pune.
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Citat: šajzika  u Siječanj 01, 2023, 16:17:54
Citat: retfala  u Siječanj 01, 2023, 14:50:07 Dođe ti da prodas camac pa da i ti krenes na Karasicu :stripii:

Nikad nikad i nikad. Upecat ne moram ali otici malo camcem je jedan osjecaj koji je tesko opisati nekome.
Jedna vrsta avanture  , nacin zivota. Od malih nogu sam u camcu i svi moji prije mene su imali camce. Sve moze al camac mora biti.
Neki mir i spokoj je u meni kad znam da je dole i da ceka.

Otici ujutro  u 5 dok moji spavaju par km uzvodno s termosicom kave i lagano piti kavu i bacakat voblercica ne bi li prevario kojeg klena ili bajina. Vratim se taman dok se moji bude i nastavlja normalan zivot a meni baterije pune.
Sve istina baš tako  :occasion14:

SMT

Nudim im isprane gume i rdjave udice...

dravski pecaros

srco

...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

pajdo77

Pa kud danas?kažu bit će kiše svagdje i svakako

mossi

A i sutra još i više.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

im84

Citat: pajdo77  u Siječanj 09, 2023, 09:11:29 Pa kud danas?kažu bit će kiše svagdje i svakako
Peca se kad se ima vremena, padale sikire, tak svejedno
#foxrage
#fox_rage_fishing

dravski pecaros

dravski pecaros

Odjava idemo kući počinje biti hladno

dravski pecaros

Malo rekreacije poslije ručka  :occasion14:

KoDar

Citat: im84  u Siječanj 09, 2023, 13:55:50
Citat: pajdo77  u Siječanj 09, 2023, 09:11:29 Pa kud danas?kažu bit će kiše svagdje i svakako
Peca se kad se ima vremena, padale sikire, tak svejedno
Ma, moš' mislit!

im84

Jbg, kod mene je tako. Negledam vrijeme, bitno je da sam free i mogu otic
#foxrage
#fox_rage_fishing

KoDar

I ja sam nekad tako, kad sam bio puno mlađi, ali više ne, pritisle su godine, na žalost.

Mifla

Juzina...uhvatio i porast. Nema spavanja  ;D