Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Na vrbi je list ko mišje uho,dakle vrijeme za soma je tu :takoje:

SMT

Do karantina u 15h...

Uložio sam u drzace stapova...

Ja ću jesti, a ribe kako hoće... Naoštrio sam nož sinoc...

nekinho

Prijatelju soliš nam rane  :hi:

pajdo77

ja sam sad došao prije desetak minuta. Još dvojica sa obale i nismo uspjeli pokazati svu raskoš svog talenta. Nitko ništa.

nekinho

Pajdo za tebe nema zabrana izgleda? Jel to uopće tko kontrolira.
Inače jučer n Pampasu gledam pecaju iz čamca sa preke strane bez ikakvih problema...

pajdo77

Pecaju ljudi kod mene ko na takmičenju. Nikad ih više na vodi. Pobjegli iz stanova,kuća u divljinu.

ht

Ako poštuješ zakonske odredbe nitko ti ne brani biti na vodi.

pajdo77

Ljudi su svatko na svom mjestu ili u čamcu,nema nikakvog kontakta i ne vidim razlog zašto bi netko branio ribolov. Najmanje si ugrožen i nikoga ne ugrožavaš na vodi,dođe ti kao neka vrsta samoizolacije tih nekoliko sati provedenih na vodi.

SMT

Sa naše strane, ne prevelik broj čamaca... Ekipa standardna... Konstatovali smo da Covid zna gde će nas naći, ako nas traži...

Neverovatan je broj ljudi sa obale koji je bio na vodi u ovih 2 dana... Pobegli svi od TV-a na relax... Traže ljudi neku vrstu izlaza...

maverick

Ovi jesu zabranili i lov i ribolov...i s te strane moze te zahebavati....ali ocito su normalni pa se ne bakću  s tim. Isto tako zabranjena je i voznja biciklom...grupni treninzi...ali tko trenira nitko ga nece streljati zbog toga. Nazalost danas je u mjestu automobil udario biciklisticu...dosla hitna...odvezli je u bolnicu...i sad tu nastaje problem....Tamo je valjda kaos....ovaj oduzima mjesto onom i tako...ide u problem u krug...ne moze se u posjetu...nitko ne zna sta je s njom...itd itd...Zbog ovakvih situacija oni su zabranili takve stvari...e sad koliko je pametno...opravdano...ne bih o tome  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Ma hebu nas u mozak e sad razlika je koje prihvatio igru ,  a ko nije nego se drzi po distanci znaci TRUBA DRAGACEVSKA ili ti IGRE JAPANSKE  :hi:

No

Evo sad novinarka pitala ministra -da li se može u ribolov i ovaj rekao ako si sam može   :ok:

maverick

Bas čitam da je rečeno da moze  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Valjda će i stožer to potvrditi kako bi i zajednice skinule zabranu.

alex7777

znaci ja sa lupao gluposti  :thefinger: :evil6: