Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

No, Mljeveni i 4 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

mossi

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

tutnja

Pauza za kavicu, pa "peglamo" dalje

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Selidba na drugu poziciju.. klinci iz lokalnog kluba danas imaju "školu pecanja" na malom jezeru, pa smo se prebacili na veliko, koje je ujedno i gradska plaža.. nađe se mjesta za sve

Odmah iza leđa hotel/restoran preuređen od starog dvorca.. ako ožednim zabaciću na terasu i nekom maznuti pivo, taman mi u dometu

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

tutnja

Za provociranje spremni

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

pajdo77

Ja sam toliko puta bio na vodi ove godine da ću na jutubeu učiti kako se vežu udice. Nikad manje izlazaka otkad pamtim

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Smanji sex i idi pecati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ima tu nešto istine..samo u toj priči sam ja taj kojeg hebu

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

No

Na pecanju sam u gostima

Lupam bućkom po površini vode, a akademik gurne glavu u vodu i viče CIJEPI SEEEE

Prvu rundu smo odbućkali i spalili koljena na ovom vrelom suncu.
Pošli smo na ručak i popodnevni odmor
Kuhar(ica) ima 124 kg, pljeskavica sa sirom je bila nešto manja.
Uz par hladnih piva, nakon obilnog ručka, zaspali smo kao puhovi i sad nakon što smo odspavali sat-dva, odsanjali ulov kapitalnog soma od 2,5 do 3 kg, spremni smo na nastavak ribolova
Zbog temperature koja nas čeka vani još uvijek ne izlazimo ali hoćemo   :ok:

maverick

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

nele01

duo moderato, alegro picikato. mama mia