Tko pravi aluminijske čamce u OS županiji

Autor miha, Travanj 27, 2013, 16:32:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

konačno sam našao pravog majstora da mi povari roše iz vk i garantira za posao,odradid ću još i to ako bude i dalje pucao i curio  :violent1: :thefinger:aluminiju
ovaj put ne isterujem čamac dok ga ne napunim vodom i sam se uvjerim da je to to :confused2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

mossi

rj

plašim se da aluminij nije pojeden od kavitaciskih struja ...dobije mikro pukotine ...tu nema popravka
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ma njemu je popucao na mjestima gdje je rostilj od cijevi u podu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Pa i ne bas...vareno je iznutra..mislim da tu treba promjeniti cijelo dno ako se ne varam...i to je onda ce biti ok...jer ako se vari samo gdje je pukotina puca opet...on ima problem s prikolicom..ili je bar imao prije jer su bili valjci...moraju biti grede...da bude velika povrsina oslanjanja...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

sad mu je na grede, al nema amortizere na njoj, koliko znam, pa zamisli kilometražu svaki put dunav - kuća i truckanje čamca na takvoj prikolici
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

To da...ja sam nakon svega na kraju odlucio za sharka kupiti novu s odredjenom nosivoscu a nisam htio prepravljati staru koju sam imao...

Juzba

njemu je prikolica sve probleme i napravila, ja sam sebi sklepao prikolicu jer imam kilometar za voziti čamac od kuće do spusta, stepa kad ju je vidio kaže......aaa što je dobra prikolica :alas:
isto nemam amorzizere al su gume napola prazne kad vozim čamac na njoj i polako prva - druga, nikad se ništa nije desilo
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Mada i ja vozikam čamce .....čamcima je mjesto u vodi i ako je sve adekvatno odradjeno po pitanju zastite tako ce i najduze trajati

Slaven

Stepa

Popravljen i povaren,do sam sam držao vodu u njemu ni kapi nije pustio van.
Majstor odradio vrhunski posao a kad je tako cijena prava sitnica :angry4: za sada ostaje kako je u slučaju daljnih sranja sa lađu prelazim u šaranaše po jezerima  :icon_puke_r:

maverick

Odlicno da si zadovoljan, kad krecemo na Dunav  :thumbsup:

Stepa

Moj Kvaki upravo tako na Savi bez čamca možeš samo uklijaš bit,mislim da je vrijeme da odem malo do mora možda se što popravi,na Dunav do daljnjega NE IDEM dok se malo voda ne stabilizira pa na stare utabane staze :hello2: