Poklanjam, nije nešto ali možda nekom treba

Autor peugeot, Travanj 27, 2013, 19:12:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Vodostaj je normalna prirodna pojava, čekaju tebe još teža iskušenja  :uf:  :rofl2: :rofl2: moraš i ti to sve proći  :takoje: pitaj kuglu i šajziku  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

posto se blizi božić ja sam odlucio i ove godine pokloniti nešto... :uf:
rola nije vrhunska ali ako neko peca na plovak ili po barama ide na manju ribu posluzit ce mu ok...meni stoji sto se vidi i na slici d je prasna ali rola je ispravna..ide 100 metara 0.40 nalona na nju... :hi:

Jožef1

da se pridružim dravskom. Nije nešto veliko ali su lovne. Dvije glave težine 15gr i jedna od 10gr. Možda će upravo ti silikonci nekomu uveseliti Božić  :hi:
Otišle u prave ruke  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

šajzika

Audentes fortuna iuvat

silure

jacobsfeld

svaka vam dala djecaci!citam pa me ganulo...raskopat cu malo guzvaru pa se i ja pridruziti ovih dana...prava ste ekipa!

dac

Poklanjam nekom od forumaša,pecaroša,nekom mlađem, 96 brojeva časopisa Ribiči i ribe(8 god.zaredom),15-tak brojeva Udice i nešto mađarskih novina Sporthorgaš...
Ima se svašta nešta za pročitati,šteta da sve završi u plavoj kanti....  :no:

Pride dodam,tko to uzme,dvije špule silka,na jednoj 250m,a na drugoj iskreno neznam jer ne piše,cca.400m i jednu naglavnu lampu za nočno pecanje.
Nije nešto,ali možda nekom treba...

Osobno preuzimanje,svaki dogovor na PP

Kugla

Poklanjam nije ribolovni pribor ali možda nekom treba, tel/fax je ispravan

DIDAPATAK

..Dac..pa zašto samo mlađima  :sha: ..pa ima ovdje nas u ozbiljnijim godinama( ali ne i ponašanja) koji još jako puno moraju učiti  :uf: a i vole sve što vole mladi  :stripii:
.. :baba:

dac

Dida,ma ja to onako napisao,mislim mlađi brže reagiraju,ono na prvu....  :takoje:
A da se cijeli život uči i nikad baš sve ne nauči...   :baba:
Samo reci i tvoje je.... dovezem ti ...   :ok:

Kugla

Tel/fax poklonjen Udruzi transplatiranih i dijaliziranih u Virovitici, utorak šaljem vjerujem da će im biti od koristi.

No

Žorž

Bravo,Kugla stvarno lep gest i iznad svega human :clap2: