Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Evo ovo je moja želja, ko zna jednog dana
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

gegs

Kugla

Ma što će mi pored ovog raja
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

raso

Kugla kad postane selo načelnik ovo je realna opcija, samo nesmije čekati kraj mandata već u akciju krenuti odmah :beee: :beee: :beee:

Greys

Kugla, kad ovo pazariš, zovi ekipu sa foruma na druženje  :icon_biggrin:

maverick

Kugla bi to uzeo zbog onih palmih na krovu...nije mu do druzenja  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

ček kugla, nije u pitanju ovaj gumenjak ispred :idea1:...........misliš na komplet imanje.........kak' si skroman :toothy12: :toothy12: :toothy10:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Komplet imanje nego šta, a susjed gore među palmama dame mašu dodatno sa onim velikim listovima kao ventilator služe  :toothy10:, jao ljudi moji kad bi imao para kako bi znao uživati.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Asta mislis da smo mi telci i da ne bi znali  :icon_biggrin: samo malo mi je problem jer ne bih znao di dzao takvo plovilo  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed kad bi imao za ovako nešto znao bi i gdje ga držati  :toothy10: :toothy10: a svi bi bili pozvani bar jednom mjesečno na druženje  :occasion14:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Ala bi brakovi pucali...kao šavovi na čarapama  :toothy12:

Kugla

Ma ne bi susjed žene bi bile sretne da se malo opustimo na ovakom zdanju  :alas:, a ko zna možda jednog dana do tad ću ćućati na obali jer ni za čikli nemam a bemti sreću, al samo neka je zdravlja svega ostalog će biti, a do tad kad ne mogu živjeti kako bi htio živim kako mogu!  :occasion14:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Ma biće para...i žena  :toothy12:

Juzba

Kugla, lako je uživati s velikim, treba znati uživati i sa malim...........kineska poslovica :laughing4: :toothy12: :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Nije to kineska...to je kvacak rekao  :icon_biggrin: