Orka shed

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Mljeveni

Mozda netko zna u jel li ima koja tgovina u Beogradu, da se moze kupiti te nove boje Orke?
Ako se uopce mogu kupiti u trgovinama?

Gremlin

Novih boja nema po radnjama - samo poručivanje.
Tako su mi rekli juče kad sam zvao da pitam zašto mi još ne stiže poručeno od 16. Novembra.
Kažu da imaju problem i sa kurirskom službom, i da to moraju da menjaju.
Trebalo bi da mi stigne sutra, prekosutra.

:occasion14:

Mljeveni

Nove boje orke…Venatio….6 kn!

Gremlin

Bravo...

6 kn - 93,74 dinara...
Ovde je 100 dinara komad, a do skoro su bile 74 dinara...

:stripii:

madmax

Imam orkine shedove u kutiji od 2009 mozda cak i 2008, bili na vodi par puta i prije mjesec dana uzmem opet orkine shedove i stavim u istu kutiju s starima. Dali sam ja normalan ili koji vrag?

Gremlin

Kad su izbacili nove dekore, naručim gomilu, naručim i neke stare dekore "Kosača" - a imam guma da bacam od sad pa dok sam živ, pa još dva puta toliko.

Bolest ne bira...

:uf:

Resavac

Nije šed, već šedtvister 10 cm. Ostala mi jedna za uspomenu iz devedesetih. U to vreme smo svakog petka čekali Jocu da sa apencom stigne do ribolovačke pijace ispod Pančevačkog mosta i da se kupi par guma. Nema tu velike filozofije 10-20 komada u jednom dekoru, najčešće u ovom cigla. Ako nema daj bilo koji samo da je to taj model. Kad se uzme u ruku, to je neka tvrda guma, više liči na školsku gumicu, nego na silikonsku varalicu. Nije ni nalik na materijale koji se danas koriste za orkine varke. Ali smuđevi su ih obožavali. U to vreme na vodu sam nosio desetak tih istih guma i kutiju sa glavama različitih gramaža. Dilema koju varku bacati nije postojala :headbang:

DJ17

Neki dan prvi zabac na Orku Smudj, nakon jos par sitnijih menjam varalice, boje, nista vracam Orku opet riba... hhh ta varka me svaki put ponovo fascinira sa svojom jednostavnim izgledom i lovnoscu, bas mi pase ta guma za 90% situacija... zna li neko postoji li na trzistu slicna guma Orkinom sedu, da li je Orka kopija neceg sto je davno postojalo?

maverick

Nisam nasao nigdje da je neka kopija...Meni jos uvijek je to guma koja zauzima najvise mjesta u kutijama...ne zato sto je najbolja i najlovnija vec sam tako navikao. Radi dobro u dosta situacija ...Ima veličine koje mogu kombinirati po potrebi...dekora i previše unazad par godina...čvrste su i postojane...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"