Orka shed

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

moj omiljeni, veličine 9-11....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Najviše koristim shadtwistere 13 i 15cm i sirene 14cm.
Žalosno je da ih ni u Srbiji nije uvek lako pronaći pogotovo u zanimljivim dekorima.

maverick

ove godine sam uveo vise twisterolike varalice i poceo loviti na njih...mi idemo u apatin po gume i ista prica...narucimo par dana ranije pa onda kad dodju odemo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

U Apatinu največi izbor Orke ima-o je radnja Mornar pivarskoj ulici,
odmah iza pivare na raskrsnici, jako mala radnja. Ali sve OK!

Darko

tamo i idemo u nabavku
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

river

koje dekore koristite,iliti koje su Vam se najbolje pokazale?

maverick

Tićo

Jako dobre gume svaki varaličar bi trebao da ih ima u svom arsenalu, meni lično najlovnije u veličini 10

maverick

a meni zauzima 80 posto kutije

Dibidus

zeleni Orka shad od ca. 14 cm je sasvim solidan silikonac, manje ne koristim.

maverick

rijetko koristim te velicine...ali ne znaci da nisu dobre...gdje lovis s toliko velikim gumalezama

Dibidus

Savulja, Renovo, Ilok .... na raznim dubljim terenima, ta Orka mi je jedino dala dobre rezultate, na one druge nisam imao sreće, baco bi i veće da ima kupit kod nas, a neda mi se zbog tog preko, ima i drugih proizvođača...

maverick

imam ja par komada od 26 cm..rado cu ti ustupiti jednog za probu... :icon_biggrin: bacali na vranskom ali bez uspjeha

BOJANK

Ispod 12cm ne bacam pa do 18cm. Odlična varalica i isto takvi rezultati sa njom!

voja

Citat: Dibidus  u Studeni 25, 2012, 19:26:13
zeleni Orka shad od ca. 14 cm je sasvim solidan silikonac, manje ne koristim.
Prosle zime sam imao nezaboravno pecanje zahvaljujuci ovoj gumi...razbila mi je predrasude o prevelikom zalogaju :)