Vjetar

Autor kajman, Svibanj 17, 2013, 09:55:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

A kada se na vodi razduva snazan vetar pa vam "otima" stap iz ruke najcesce ni prezentacija nije sjajna da li koristite neki drugi stap? Po performansama stabilniji za varalicarenje po vetru i koje bi to performanse trebalo da budu?

maverick

vjetar me ubija...jedino tad ne idem na peacanje...a one plave stapove ne mijenjam.... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Da znas plavi su vrh a sad nesto ozbiljno razmisljam o jednoj 8-32-ki ako moze tim RJ da vitla pa valjda mogu i ja. Nesto se mislim evo puce Tajaha nema vise NZ BR odavno nema a i ovi kinezi pitanje dokle ce da ih bude da nabacim ja jednu reserve nek stoji.....

Greys

Jel ima netko da mu CD nije puko?  :icon_puke_r:

maverick

Pitanje je koliko ih uopce ima da im je pukao...za ove sve sto ja znam slomljeni su kao i 99 posto drugih stapova, nepaznjom...vratima...drvetom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Za sve one koje ja znam, pukli su nicim izazvani. Kod jeddnog druga i kolege, 2 kom. Jedan na smudjarka, a drugi na granu koja se iz kontre izbacuje preko glave. Vecina je jos iz prvih serija, i svi su zamenjeni od strane uvoznika :thumbsup:.

PS: Marijo, poslednji si kome bi ih oponirao bezveze, tako da pomenuto nije zbog toga :toothy2:

maverick