šaranski ,dvodelni trodelni ili tele

Autor genjura, Svibanj 17, 2013, 16:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Ne verujem da više postoji ijedan model u prodaji.  :nono:

Kugla

Baš tako nešto samo da je kraće od 3-3,30m i to je to idealno za sve prigode, samo nikako da pomirim da je cijena ok i da je kvaliteta ok

Oliver

Dvodijelni su sigurno najkvalitetnije rješenje za ribolov, ali najgore za transport.
Trodijelni su rješenje između, meni osobno najgora varijanta za pakiranje poslije ribolova.
Teleskopske bih uzeo u obzir za neke brze varijante ribolova ili čisto zbog same praktičnosti, kako u transportu, tako u provlačenju na neke manje pristupačne pozicije.
@ gledati šarane na internetu = piti bezalkoholno pivo :)

Jožef1

ne znam dali još imaju (navodno su dosta prodavane) Ron Thomsonovi Sea Boss- tele štapovi sa tri vrha. dužine su bile od 2,7 do 3m. Kupovali za pecanje iz čamca, izuzetno jaki štapovi. Odlična izrada i kvaliteta, a cijena negdje oko 380 kn?! u žabici.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

genjura

raso

Ja već više od deset godina imam Shina pro carp i to trodjelne od 2.50 lb. Na njih pecam šarana i smuđa. Od kada su prvi put sastavljeni nikada više nisu rastavljeni. Ove godine imam u planu ih reparirati / promjeniti vodilice i prelakirati / pa me muka hvata kako ih rastaviti. :be happy:

sandra

kako vam se cini ovaj štap : Daiwa crossfire tele carp
        teleskopski šaranski štap 3.6m i jačine 3l.opremljen kvalitetnim dvostopnim sic vodilicama i odličnim Daiwa
        držaćem role.cjena 639 kn. u BBB sportu.
        juce ga gledala .mahala..mrak štap.
       imaju i role na popustu tica abyss 5000/6000 za 799 kn.

Jožef1

Za rolnu ne znam  :dontknow: ali za te novce morala bi biti dobra, ali štap je  :icon_thumright: zna se- DAIWA  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

grgech

Citat: maverick  u Svibanj 17, 2013, 20:08:54
Ja sam dugo trazio neke dobre teleskope, jer meni mi bili u komori u camcu pa da nekad zabacim kad sam na dunavu i kad je bas vrucina pa se zavucem u hlad i pecam sarana, jos bolje bi bilo kad bi ti teleskopi bili do tri metra duzine  :thumbsup: a da su recimo u klasi bestmastera od 3,5 libri i ne volim predebele stapove , tako da bi trebali imati i neku eleganciju

daiwa shogun teleskopi, 3 m, 50-100 gr, dobri za takav šaranski ribolov, inače ih koristim u štukolovu

BokiOS

Neki dan malo savijao okumin epix tele 3.60 3.5lb.,iznenadio se,ima snage i elegantan je.

dravski pecaros

koliko dođe taj okuma....kolega ima okuma safina 3.6 3.5 lb teleskop dođe 400 kuna komad

maverick

Gledao kod kolege, odlicni samo mi malo predugacki za camac...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BokiOS

Da kad se rasire mozda jesu malo pre veliki za camac,al su za transport zakon.
Dravski cijena im je oko 400 kn kom.

maverick

Danas vidio kod mačka one daiwe...opako dobri stapici ..teleskopi 3 m , 90 gr... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"