Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pošto negdje ima slična tema, krenuti cu s novim naslovom , shark je ponovno u fazi preiredjenja ide drugi motor idu neke sitnice koje do sad nisu bile...nabacicu koju sliku s pocetka radova pa redom du u detalja kako budem pricu zavrsavao . Ispadne da više preuredjujem čamac nego što pecam u njemu ali sta da radim kad volim i nesto raditi svojom rukom . Ovako je sve pocelo  :thumbsup:

Tad se krenilo redom, ugradio se poklopac na zadnju komoru, koji sad da se vratim ne bih ugradjivao, jer zbog njega sam morao raditi ceradu...koliko god oni tvrdili da je vodonepropustan, lazu

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ajde  , nastavi , imaš ti hrpu materijala za ovu temu :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Pošto je prva slika i napravljena kod majstora koji je radio ogradu i produženje palube evo i tih par slika , ogradu smo ja i retfala konstruirali, obilazeci sve moguce camce i kombinirali nesto izmedju

Meni najzahtjevniji dio je bio uklapanje blažujke u prednji dio koji je produzio sam camac za nepunih pola metra koji itekako dobro dodju kad je zima, kad se piški s pramca, kad zapne sidro...kad se ljeti suncam a s tog mjesta i najlakse veslam kad trebam kroz neko granje i panjeve

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

da, ima puno slicica koje nekom mogu biti i zanimljive, od volana, prekidaca za rasvjetu, rasvjete....ozracnika...

maverick

Ukomoru ulaminiran nosač akumulatora, koji je u konačnici kad bolje razmislim trebao biti na drugoj strani...pa sam kasnije odlucio da zbog ravnoteze ugradim jos jedan akumulator od sedamdesetak ampera  :icon_biggrin:

maverick

Pa webasto...onaj djelic koji one minuse cini malo sretnijim i one noci na minus deset puno veselijim  :icon_biggrin:

Greys

maverick

E sad to je ono sto je ostalo vise manje isto, sve ostalo na čamcu se mijenja, nisam bio zadovoljan krevetima pa sam ih prekrojio, motor je zamjenjen..sad se montirala yamaha 25, cerada- zimska se radi...instalacije su prepravljene, novo mjesto za tv  :icon_biggrin: ide jos prajmer i antialgin, čak sam i stakla poskidao jer sam bio ne zadovoljan s prijasnjom folijom i bojom  :icon_biggrin: Ćak ja i tonyc radimo neki eksperiment s izolacijom krova pa cemo kako sta bude gotovo polako i poslikati...neke ideje sam imao sam, neke sam pokrao po drugim forumima, lukama i lucicama  :icon_biggrin: uglavnom..imamo jos malo vremena do 01.06 kad planiram ako vrijeme i financije dozvole istracti i na vodu...a 15 jos da odjurim na dunav na otvaranje sezone i onda mogu mirno spavati... :thumbsup: a čak sam nenadano u letio i u jedan novi brodski prozor koji ide na vrata , fin modni detalj  :icon_biggrin:

Greys

Mogu ti reći samo jedno: predobro  :love7: Vidio uživo. Definitivno moja životna želja da tako šta imam  :crybaby2:

maverick

Ma ja kad sam ga sklapao prvi put sve je bilo odlicno, no kad provedes par puta po par dana uvijek bi nesto promjenio..pa sam sad se sjetio sve to odraditi u jednom komadu...sutra bi trebao doci čika Fare da sašije ceradu...sve se bojim kako ce to ispasti...pa svi koji su slobodni neka dodju  i viču na njega da nevalja  :icon_biggrin:

mlb

Obavezno stavi neko postolje (recimo drveno) ispod akomulatora!!!

maverick

Ulaminirao sam blazujku od 18 milimetara i kupio plastični nosač za akumulator, marine program  :thumbsup: preko kojeg ide samozatezajuci kaiš...

davor99

Koje su ti dimenzije plovila onako ugrubo DxŠ
Vodite ljubav, a ne psa

maverick

čamac je dugacak 4.30 bez produzenja...s njim je nesto malo manje od 5 metara, sirina je 170

Greys

Eh, sve mi je to krasno, samo ova prelijepa zanimacija ooooopako košta. Svaka čast  :icon_thumright: