Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Napokon zavrsio prozore, zatamnjeni drugom nijansom....i zalijepljena guma oko prozora...testirano ni benzin ne pusta a kamo li vodu

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Malo pluta u dijelu gdje se naslanjam na plastiku kad spavam...uzivo jako fino izgleda, prelakirano lakom za čamce

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Još jedan držač za čašu... :thumbsup:

maverick

Malo o nosačima za stacionarni ribolov, ovo je dio koji je stalno na čamcu...ova ukrasna matica se skine i montira se ostatak

maverick

A ovako izgleda namontirano...sve traje minut a iznimno su čvrsti....

maverick

I par led na aaa baterije....i u komorama...da vidim po noci kad trazim stvari i klopu...

Kugla

Susjed svaka čast, sve lijepo i na svom mjestu!  :occasion14:

Darko

vidio danas uživo kako su riješeni detalji , odlično napravljeno  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Ivan Borojević

Odlicno napravljeno. Pa da, nemas ti mjesta na krovu za solarni panel,zato sto se vrata preklapaju na krov, hebiga, tako je kako je,sta ces. Onaj pluto je odlican,topao a i razbija monotoniju bjeline plastike. Jos kad bi ugradio skare sa ceradom, zbog sunca i kise bilo bi super.I ova ogradica izgleda odlicno, sve u svemu imas odlican mali kabinas. Relativno si brz za udaljenija mjesta za pecanje, potrosnja prihvatljiva,za ovu recesiju, mjesta u kabini za dvoje,,moz se izdurat koji dan,, a za jednog i vise nego dovoljno, a i boja camca mi se svidja,korito zeleno a kabina bijela, to je super, malo da se razlikuje od drugih sarkova koji su manje vise plavo bijeli. Odlicno uradjen posao, svaka cast. :icon_thumright: :occasion14:

mossi

:glasses9:

Imaš istu vreću kao i ja.  :occasion14:

KvacakZu

Mario jer ova lampa na plahonu led,na baterije,ako je gdje si to uzeo

Ivan Borojević

Bilo u Lidlu ljetos kod mene u Vukovaru ja platio pakovanje od 3 kom. 40 kn. Idu 3 male baterijice i imas 3 vrste podesavanja svijetla,zalijepi se gdje hoces, a mozeti sluziti i kao obicna baterija, baca oko 15m, super stvar, ja uzo 2 paketa i polijepio po brodu, fino svijetli, mala, nesmeta a krasno izgleda i dugo traje. :icon_thumright:

KvacakZu

maverick

ossa

Naidju krize, drukcije grize...