Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ne seru mene vec tendu  :stripii: ali ja sam sretan čovjek  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma tako narodna poslovica kaže, samo nisam primjetio da u tim sračkanjem ptica ima istine  :uf: samo čistim

britva63

moraju negdje srat ,, hehehe,, ocito im se boja sviđa :rofl2:

maverick

Danas sam zavrsio s montazom motora, tako da oni prijatelji koji mi obicno dolaze svaki dan mogu opet doci na kavu...nema vise posla  :stripii:  :stripii: ostao mi je još obrtomjer ugraditi...bio je čiko iz osiguranja da opali kasko...pa sutra mozemo na vodu ako sve bude ok...

Poliranje inoxa radio covjek iz shimana  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Pa sam uveo jos malo kablova u kabinu  :stripii:

KvacakZu

Citat: maverick  u Lipanj 02, 2013, 21:35:43
Pošto ova voda dolazi pa nekako necu ni ici na pecanje sve mi se neda nesto ni raditi na camcu...uspio danas postaviti jos jedan dio za zakljucavanje poklopca...ispod podbacio gumeni dio da mi ne zvecka po zivcima kad se vozim  :icon_biggrin:

gdije si uzeo ovo prozorče

umpahpah

šajzika

Jel ide nova tema tigar ajkula darko?
Da  mi manje sretni gledamo sredjivanje ?
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

E jefte majftoori :stripii: :rofl2:(ne ide mi taj vic iz glave)

rj

da imam kabinaš zvao bi gos. Barinića da ga "oslika"  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ubacio čamac u vodu...ide fino....kaze Ćava da je pogibeljno... :stripii: kiša pada i ima dosta vjetra pa smo uspjeli nasvirati samo do 51 km/h  :stripii: s trojicom ide kao da trećeg nema  :stripii: u 4000 okretaja ide 38...i to je bas onaj fini ekonomik....a u full gasu se uspije izvrtiti u 5100...mozda bi dobro dosla neka korekcija s elisom...ali za sad ne bitno  :ok: jedino se vidi razlika u potrosnji u odnosu na 25... :stripii: ali i tiskali smo ga svi pa je opravdano  :uf:

šajzika

ipak je 3 cilindra pa bi trebala biti neka razlika  :glasses9:
Audentes fortuna iuvat

rj

Citat: maverick  u Kolovoz 22, 2015, 15:11:10
Ubacio čamac u vodu...ide fino....kaze Ćava da je pogibeljno... :stripii: kiša pada i ima dosta vjetra pa smo uspjeli nasvirati samo do 51 km/h  :stripii: s trojicom ide kao da trećeg nema  :stripii: u 4000 okretaja ide 38...i to je bas onaj fini ekonomik....a u full gasu se uspije izvrtiti u 5100...mozda bi dobro dosla neka korekcija s elisom...ali za sad ne bitno  :ok: jedino se vidi razlika u potrosnji u odnosu na 25... :stripii: ali i tiskali smo ga svi pa je opravdano  :uf:

sa tom elisom nemere brže  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A camac je pun. Slozen za visednevno pecanje...s vodom akumulatorima priborom odjecom....znaci nikad nije tezi nego sad. Nocas idem na dravu i ostajem do preksutra pa sam sve ubacio...s 3 covjeka ide 44...ja sam bas zadovoljan. glisiram na 3400 okretaja tako da posto se spremamo ja i cava u jednu duzu avanturu ovih dana bice sigurno dobro....